Γιόγκα κάτω από τη θάλασσα παρέα με δελφίνια στο “NAMASTE” studio

από Μυρτώ Τζώρτζου

Στο νούμερο 7240 της οδού Azure Dr Ste στο Λας Βέγκας βρίσκεται ένα εντυπωσιακό στούντιο Yoga που λέγεται “Namaste Yoga”. Στο στούντιο αυτό εκτός από την επιλογή μια ελληνικής λέξης για ονομασία, o πελάτης μπορεί να κάνει όλα τα είδη της γιόγκας σε ένα απίστευτο περιβάλλον. Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν έναν από τους 3 χώρους γυμναστικής. Ο ένας είναι μια αίθουσα με θέα που σου κόβει την ανάσα. Βρίσκεται στον 8ο όροφο, οι τοίχοι είναι από γυαλιά και από εδώ μπορείς να δεις τα μεγάλα ξενοδοχεία-καζίνο της πόλης, τον ουρανό, την έρημο, τα βουνά, το άγριο τοπίο.

Η δεύτερη επιλογή είναι να απολαύσεις το μάθημα σε εξωτερικό χώρο, δίπλα στην πισίνα, πάνω σε μια τεράστια ρόδα πλοίου. Και η τρίτη είναι για τους πιο τολμηρούς καθώς ο συγκεκριμένος χώρος βρίσκεται μέτρα κάτω από τη θάλασσα του ξενοδοχείου “Mirage Palace”. Εδώ μπορείς να κάνει γιόγκα παρατηρώντας τα δελφίνια που κολυμπούν γύρω σου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο Λας Βέγκας η γιόγκα αποκτάει άλλη διάσταση. Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν στα πιο απίθανα μέρη. Ένα από τα πιο ακριβά και εξεζητημένα προγράμματα είναι αυτό που μπορείς να κάνεις μάθημα στα Grand Canyon.

Το μάθημα στο “Namaste Yoga”, το οποίο είναι ανοιχτό κάθε μέρα, διαρκεί μία ώρα και κοστίζει 75 δολάρια. Λας Βέγκας είναι αυτό. Τη θέα και τις εμπειρίες τις πληρώνεις.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο