Τα τρυφερά της λόγια για το σκυλάκι της που πέθανε

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένα από τα σκυλάκια της Αμερικανίδας ηθοποιού, Jessica Alba, η Sid, ράτσας Pug, πέθανε αυτές τις μέρες, κάτι που η ίδια ανακοίνωσε μέσω των social media γράφοντας χαρακτηριστικά: “Η γλυκιά μας Sid πέθανε σήμερα το πρωί. Έζησε πολλά χρόνια δίπλα μας τρώγοντας ό,τι ήθελε. Ήταν το πρώτο σκυλάκι του άντρα μου, Cash Warren, και την αγαπούσε πολύ. Ήταν η καλύτερη παρέα που θα μπορούσε να ζητήσει ένα κορίτσι. Περάσαμε τόσα μαζί, Sid μου. RIP”.

H Sid έκανε το ντεμπούτο της σαν σκυλί- ηθοποιός το 2003 στην κινηματογραφική ταινία “Honey” στην οποία πρωταγωνιστούσε η Alba. Ήταν επίσης παρούσα και στις δύο γέννες της των κοριτσιών της, της 9χρονης Honor και της 5χρονης Heaven.

Η 36χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας, η οποία αυτόν τον καιρό διανύει την τρίτη της εγκυμοσύνη, πρωταγωνιστεί σε ένα σκάνδαλο που έχει να κάνει με την εταιρεία της, την Honest.Co, της οποίας το κύρος και η φήμη έχουν πληγεί. Η εταιρεία υποτίθεται ότι πουλάει οικολογικά και τελείως φιλικά με τον καταναλωτή προϊόντα για το σπίτι. Όμως τα πράγματα μάλλον δεν είναι τόσο αθώα όσο φαίνονται.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το κοινό παραπονέθηκε πως η ηθοποιός και συν-ιδρύτρια της εταιρείας «ονόμασε» δεκάδες προϊόντα σπιτιού και προσωπικής φροντίδας ως φυσικά και χωρίς χημικά ενώ δεν ήταν.

Οι αγοραστές κατήγγειλαν πως τα αφρόλουτρα, η παιδική οδοντόκρεμα, τα καθαριστικά δαπέδων, τα απορρυπαντικά ρούχων, τα σαπούνια και άλλα αντικείμενα περιείχαν συνθετικά και τοξικά συστατικά, παρά τις ταμπέλες που διαβεβαίωναν το αντίθετο. Και μάλλον είχαν δίκιο καθώς το δικαστήριο υποχρέωσε την εταιρεία να τους καταβάλει ως αποζημίωση 7,35 εκατομμύρια δολάρια.

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο