Πρόσκληση στα εγκαίνια του κτηνιατρείου τους

από Μυρτώ Τζώρτζου

Τα μέλη του φιλοζωικού σωματείου «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου» σας προσκαλούν την Πέμπτη 17 Αυγούστου (7 μ.μ. έως 10 μ.μ.) να γιορτάσετε μαζί τους τα εγκαίνια του κτηνιατρείου τους που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο της Νάουσας της Πάρου.

Το κτηνιατρείο, το οποίο άρχισε να λειτουργεί στις 3 Απριλίου 2017, δημιουργήθηκε αποκλειστικά με δωρεές, προσφορές και εθελοντική εργασία. Στόχος του είναι: α) να διαθέτει όλα τα έσοδά του για την περίθαλψη και στείρωση των αδέσποτων ζώων, β) να προσφέρει φθηνές ή δωρεάν στειρώσεις σε δεσποζόμενα ζώα που ανήκουν σε οικονομικά και κοινωνικά ευπαθείς ομάδες και γ) να δέχεται και άλλους εθελοντές κτηνιάτρους για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, εκτός από τον υπεύθυνο κτηνίατρο κ. Αλέκο Ρώτα.

Όσοι παραβρεθούν στα εγκαίνια του κτηνιατρείου θα μπορούν να αγοράσουν υπέροχα δώρα για τα ζωάκια τους στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο το σημαντικό έργο του σωματείου «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου». Μεταξύ αυτών που μπορείτε να αγοράσετε είναι όμορφα κεράκια με το λογότυπο του κτηνιατρείου- χορηγία των επιχειρήσεων Mimmika Liakou. Celebrating Love and Life και Kerinoplus+ Paros και χειροποίητα μαξιλάρια και φωλίτσες από το Patousaki.

Στα εγκαίνια θα υπάρχει μουσική (Κίμων Ξύγκης – κιθάρα και Ανέστης Μπαμπάτσης – μπουζούκι) και μπουφές με μεζέδες, κρασί και σούμα!

Εμείς δεν μπορούμε παρά να τους ευχηθούμε καλή δουλειά στον πολύ δύσκολο αγώνα τους. Ο αγώνας αυτός χρειάζεται τη συμμετοχή όλων μας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο