Σκυλάκια ποζάρουν για τη νέα συλλογή αξεσουάρ του Neiman Marcus

από Μυρτώ Τζώρτζου

Την τελευταία του συλλογή με αξεσουάρ παρουσίασε το διαδικτυακό κατάστημα Neiman Marcus, το οποίο σε συνεργασία με το γνωστό φωτογράφο κατοικίδιων Elias Weiss Friedman έκαναν μια διαφορετική φωτογράφηση. Στη φωτογράφηση αυτή τα μοντέλα είναι πανέμορφα σκυλάκια, τα οποία ποζάρουν με άνεση σαν πραγματικοί σταρ δίπλα σε παπούτσια και τσάντες γνωστών οίκων μόδας όπως Fendi, Gianvito Rossi, Rag & Bone, Manolo Blahnik, Jimmy Choo, Tom Ford, Chloe και άλλους.

O 29χρονος Friedman φωτογραφίζει σκυλάκια στους δρόμους της Νέας Υόρκης-και όχι μόνο- εδώ και πολλά χρόνια και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, με πάνω από 2, 7 εκατ. followers στο Instagram. Η φωτογράφιση αυτή ήταν λίγο διαφορετική καθώς είναι συνηθισμένος να φωτογραφίζει τα ζώα στο φυσικό τους χώρο.

“Οι Νεοϋρκέζοι συνήθως φορούν chic ρούχα στις βόλτες με τα σκυλάκια τους. Μου αρέσει να συνδυάζω τη λάμψη του background με το κατοικίδιο, το οποίο είναι στο κέντρο του κάδρου. Αυτή η φωτογράφιση ήταν διαφορετική καθώς στο επίκεντρο είναι τα αξεσουάρ. Όμως αυτό το συγκεκριμένο concept ήταν πρόκληση καθώς είχα να παρουσιάσω δυο θέματα, δυο σταρ, σκυλάκια και αντικείμενα, σε μια φωτογραφία και να τα κάνω και τα δυο να φαίνονται υπέροχα” θα πει ο ίδιος.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο