Δείτε το βίντεο που έφτιαξε κάποιος για να πουλήσει ένα αυτοκίνητο 21 χρόνων

από Μυρτώ Τζώρτζου

Το να πουλήσεις ένα αυτοκίνητο 21 χρόνων δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Τι μπορείς όμως να κάνεις; Απλό. Να γίνεις δημιουργικός. Αυτό ακριβώς έκανε και ο Max Lanman, σκηνοθέτης και συγγραφέας από το Λος Άντζελες, ο οποίος θέλησε να βοηθήσει τη σύντροφό του Carrie Hollenbeck στο να πουλήσει το αυτοκίνητό της, ένα Honda Accord, μοντέλο του 1996.

Έφτιαξε λοιπόν ένα υπέροχο βιντεάκι και το ανέβασε σε δημοπρασία στο eBay. Πέντε μέρες μετά το ποσό που είχε συγκεντρώσει το Greenie, όπως ονόμασε το αυτοκίνητο, ήταν 150,000 δολάρια. Το δε βίντεο είχε πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές.

Η τεράστια επιτυχία του προβλημάτισε τους ανθρώπους του e-bay και θεωρώντας ότι είναι απάτη ακύρωσαν τη συγκεκριμένη δημοπρασία. Έτσι το ζευγάρι αναγκάστηκε να ξεκινήσει τη διαδικασία από την αρχή. Το αυτοκίνητο αυτό έχει 220 χιλιάδες χιλιόμετρα και η τιμή του είναι περίπου 1500 δολάρια. Η επιτυχία και της δεύτερης προσπάθειας ήταν εντυπωσιακή, όμως το e-bay για δεύτερη φορά ακύρωσε τη δημοπρασία. Το ζευγάρι δεν έχει μέχρι αυτή τη στιγμή αποφασίσει τι θα κάνει. Δεν είναι λίγοι δε αυτοί που τους συμβουλεύουν να κινηθούν δικαστικά. Όπως και να’χει το μόνο σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι του e-bay δεν έχουν δει το βίντεο αυτό. Γιατί διαφορετικά θα είχαν εξηγήσει τη μεγάλη επιτυχία του.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο