Corgis υποδύονται τoν Harry και τη Meghan Markle λίγο πριν τον πραγματικό γάμο

από Μυρτώ Τζώρτζου

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνουν στις 19 Μαϊου ο πρίγκιπας Harry και η αγαπημένη του Meghan Markle, που εγκατέλειψε το Hollywood και την υποκριτική και ζει πλέον μόνιμα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ  στην Αγγλία.

Λίγες λοιπόν μέρες πριν, στη Νέα Υόρκη, αυτή τη φορά, στη Herald Square του Μανχάταν, έγινε μια αναπαράσταση του επερχόμενου πριγκιπικού γάμου από 8 πανέμορφα σκυλάκια Corgi που υποδύθηκαν τη βασιλική οικογένεια.

Τα Corgis (η αγαπημένη ράτσα της βασίλισσας Ελισσάβετ) ντύθηκαν κατάλληλα υποδυόμενα τη βασιλική οικογένεια σε ένα μοναδικό event, το Royal Corgi Court, που έγινε στα πλαίσια προώθησης της νέας κινηματογραφικής ταινίας “Harry and Meghan: A Royal Romance”, το οποίο θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τις επόμενες μέρες.

Η τελετή έγινε υπό τους ήχους δημοφιλών βρετανικών συγκροτημάτων όπως Beatles, Spice Girls κτλ.

Η Αμερικανική ταινία “Harry and Meghan: A Royal Romance” σκηνοθετήθηκε από τον βρετανό βραβευμένο σκηνοθέτη Menhaj Huda, ο οποίος ζει και εργάζεται μόνιμα στο Λος Άντζελες. Το ρόλο της νύφης παίζει η Parisa Fitz-Henley ενώ τον Harry υποδύεται ο Murray Fraser.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το Παλάτι ανησυχεί ιδιαίτερα για τις ερωτικές σκηνές της ταινίας.

Τα 8 Corgis που υποδύθηκαν τη βασιλική οικογένεια της Μ. Βρετανίας ποζάρουν στο κόκκινο χαλί που στήθηκε για την εκδήλωση

Θα μπορούσε να λείπει από το γάμο η βασίλισσα, την οποία, όπως βλέπουμε, υποδύεται μια κυρία;

Ο πρίγκιπας Κάρολος στην…τετράποδη εκδοχή

Και πάλι ο πρίγκιπας Κάρολος

Το νεόνυμφο ζευγάρι 

Η όμορφη νύφη Meghan Markle φορώντας λευκό νυφικό

Ο πρίγκιπας William, παρών στο γάμου του αδερφού του

Η πριγκίπισσα Σαρλότ δίνει συνέντευξη

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο