Φιλόζωοι έσωσαν κουταβάκι με σπασμένο μηρό από καταυλισμό στη Λάρισα

από Μυρτώ Τζώρτζου

Δυο μικρά κουταβάκια έσωσαν πριν από λίγες μέρες δυο φιλόζωοι από τη Λάρισα, η Βασιλική Αθανασοπούλου και ο Θάνος Γκουγλιάνας, τα οποία βρήκαν κακοποιημένα σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή. Μεταφέρθηκαν άμεσα σε κτηνιατρική κλινική, όπου διαπιστώθηκε ότι το ένα από τα δυο δυστυχώς είχε σπασμένο μηρό. Το χειρουργείο δύσκολο και τα χρήματα πολλά. Τα σκυλάκια τα ονόμασαν Bonnie και Clyde.

Αν θέλει κάποιος να βοηθήσει αλλά και να μάθει για τα νέα των δυο μικρών, μπορεί να μπει στο προφίλ της κυρίας Αθανασοπούλου https://www.facebook.com/bathanasopoulos?__tn__=%2Cd*F*F-R&eid=ARBVpiaOvQBlo-yANmzeKNpYE-AoG8OC5U2h2Gq_4RJmBDgUE6JbRm6Wo7H0Vv5Qmn1aBa_t0ppZ9SzH&tn-str=*F

Δείτε την ανάρτησή της:

“Δύο πανέμορφα κουταβάκια 2,5 μηνών και μόλις 2 κιλά βρέθηκαν στα χέρια μικρών Ρομά να κακοποιούνται. Με τη βοήθεια του Thanos Gouglianas μπορέσαμε και τα πήραμε από αυτό το επικίνδυνο μέρος. Πήγα τα κουταβάκια στην “ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΣΟΦΙΑ ΖΩΗ – ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΗΣ” και μετά από εξέταση και ακτινογραφίες ( υπάρχουν φωτογραφίες στο ποστ με ακτινογραφίες πριν και μετά το χειρουργείο) διαπιστώθηκε ότι ο Clyde είχε σπασμένο μηρό.

Παρακάτω Ιατρική γνωμάτευση:

Κάταγμα άνω τρίτου δεξιού μηριαίου.
Συστήνεται χειρουργική αποκατάσταση.
Ο Clyde χειρουργήθηκε στις 28/6/2019. Θα πρέπει να παραμείνει σε κλουβάκι / crate για 4 εβδομάδες και μετά θα πάμε για επανεξέταση.
Το κόστος για το χειρουργείο και ακτινογραφίες είναι 350 ευρώ.
Επίσης επειδή εγώ ήδη είχα βγάλει εισιτήριο για εξωτερικό και δεν μπορώ να το αναβάλω, τα κουταβάκια πρέπει να φιλοξενηθούν επί πληρωμής.
Ζητώ τη βοήθεια όλων σας. Οποιοδήποτε χρηματικό ποσό μπορείτε να καταθέσετε στο παρακάτω λογαριασμό του κτηνιάτρου θα είναι μεγάλη βοήθεια μια και αδυνατώ να εξοφλήσω το λογαριασμό ο οποίος δεν έχει καλυφτεί ακόμα.
ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΣΟΦΙΑ ΖΩΗ – ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΗΣ
Εθνική Τράπεζα
ΙΒΑΝ: GR5201108830000088344001602
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΓΙΑ CLYDE

https://www.facebook.com/bathanasopoulos?__tn__=%2Cd*F*F-R&eid=ARBVpiaOvQBlo-yANmzeKNpYE-AoG8OC5U2h2Gq_4RJmBDgUE6JbRm6Wo7H0Vv5Qmn1aBa_t0ppZ9SzH&tn-str=*F

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο