5 λόγοι για να ψηφίσει κανείς γάτα για Πρόεδρο

από Μυρτώ Τζώρτζου

Λίγους μήνες πριν από τις αμερικανικές εκλογές Hillary Clinton και Donald Trump κάνουν ό,τι μπορούν για να κερδίσουν τους αναποφάσιστους. Μήπως όμως οι ψηφοφόροι θα έπρεπε να σκεφτούν μια διαφορετική εναλλακτική και να βάλουν μια γάτα στο Λευκό Οίκο; Πριν σκεφτείτε το οτιδήποτε, διαβάστε 5 λόγους που είναι καλύτερο να ψηφίσεις για Πρόεδρο γάτα από οποιονδήποτε άλλο.

  1. Κερδίζουν στη μάχη του βλέμματος

2408664239_7f9c67a165_z-600x401

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει μια γάτα στα μάτια. Το πρώτο πράγμα που παθαίνεις είναι να ζαλιστείς και να χάσεις τα λόγια σου. Για σκεφτείτε στις σοβαρές διαπραγματεύσεις να υπάρχει μια γάτα με ένα βλέμμα που υπνωτίζει. Ποιος θα του αντισταθεί και ποιος δεν θα συμφωνήσει σε όλα;

2. Δεν χρειάζονται τις προσωπικές υπηρεσίες ενός Προέδρου

3727223755_f86504d5be_z-600x401

Δημόσιες σχέσεις, κομμωτές, μακιγιέρ, στυλίστες. Όλα αυτά στοιχίζουν πόσα χρήματα. Μια γάτα όμως τα κάνει όλα μόνη της. Πλένεται, χτενίζεται, φτιάχνεται και χωρίς καμιά βοήθεια είναι πάντα στην τρίχα. Αυτά είναι η πρώτη σημαντική περικοπή που κανείς δεν θα την αρνηθεί.

3. Έχουν 9 ζωές

86445c7322b07461f954b88f303700dc

Στην Αμερική πιστεύουν ότι οι γάτες έχουν 9 ζωές (και όχι 7 όπως οι υπόλοιποι). Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό, όπως και να το κάνουμε, για έναν Πρόεδρο. Ένας λοιπόν Πρόεδρος με τόσες ζωές είναι μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των απλών άλλων Προέδρων. Και αν πέσουν από τον καναπέ και αν τις πατήσει αυτοκίνητο και αν αρρωστήσουν, αυτές αναγεννιούνται από τις στάχτες τους καθώς έχουν κι άλλες ζωές.

4. Χαλαρώνουν τις περισσότερες ώρες της μέρας

 

xcw3euyvwc29dcnz1due

Παρόλο που οι γάτες είναι τολμηρές και γενναίες, συχνά τις βλέπουμε να χαλαρώνουν χωρίς να κάνουν τίποτα. Όλοι άλλωστε οι πολεμιστές χρειάζονται ανάπαυλα. Έτσι ξυπνούν ξεκούραστες και με ανανεωμένη διάθεση για να πάρουν τις σημαντικές αποφάσεις που χρειάζεται μια χώρα.

5. Είναι αξιολάτρευτες

Cat Sleeping On Chair With American Flag

Μπορεί η εμφάνιση, που λέμε, να μη μετράει αλλά όταν πρέπει να βλέπεις κάποιον συνέχεια στην τηλεόραση ή στο internet, τι καλύτερο από το να είναι και ευπαρουσίαστος; Ακόμα και αν σου πει κάτι δυσάρεστο, όταν διαθέτει απίστευτη φατσούλα, δεν είναι καλύτερο; Μόνο και μόνο την εμφάνιση να βάλουμε σαν προσόν, οι γάτες υπερτερούν από όλους τους μέχρι τώρα Προέδρους.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο