Ροδόπολη Σερρών: Παράτησαν σε φραγμένο χώρο δυο σκυλάκια χωρίς νερό και φαγητό- Το ένα πέθανε

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ρεκόρ εγκαταλείψεων και κακοποιήσεων έχουμε αυτές τις μέρες, που υποτίθεται ότι είναι μέρες αγάπης και στοργής. Αλλά αυτά δεν είναι τίποτα για κάποιους που δεν έχουν ίχνος ενσυναίσθησης, η καρδιά τους έχει μόνο μίσος για τα πάντα.

Το περιστατικό που δημοσίευσε η ΦΙΛΟΖΩΪΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΙΝΤΙΚΗΣ Φιλοσίντικες | Facebook είναι ένα περιστατικό μίσους, ένα περιστατικό που δεν έχεις λόγια να το χαρακτηρίσεις.

Πρόκειται για δύο σκυλάκια, τα οποία βρέθηκαν σε περιφραγμένο χώρο στη Ροδόπολη του Δήμου Σιντικής Σερρών. Το ένα από αυτά ήταν νεκρό από ασιτία ενώ το άλλο, χωρίς και αυτό φαγητό και νερό, ήταν στα όρια της εξάντλησης.

Οι εθελοντές της ομάδας Φιλοσίντικες μετέφεραν το ζωντανό σκυλάκι άμεσα σε κτηνίατρο για περίθαλψη. Έγιναν εξετάσεις και ευτυχώς δεν είχε κάτι παθολογικό. Πρόκειται για σκυλίτσα, την οποία ονόμασαν Hope (Ελπίδα).

Η πανέμορφη Hope είναι περίπου 2 ετών και 7 κιλά. Και δεν θα ξεπεράσει τα 10 κιλά. Φιλική και κοινωνική, ένα πολύ καλό και ταλαιπωρημένο πλασματάκι. Θα της γίνουν όλα τα απαραίτητα ώστε να βρει ένα σπίτι να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

Αν κάποιος θέλει να υιοθετήσει αυτό το σκυλάκι ευτυχώς βρέθηκε εγκαίρως και δεν είχε πεθάνει, όπως το άλλο εκεί, ας στείλει μήνυμα στη σελίδα των εθελοντών που τη φροντίζουν εδώ: Φιλοσίντικες Facebook.

 

(41) Σέρρες: Άγρια κακοποίηση ζώου σε περιοχή της Ροδόπολης – YouTube

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο