Πάρος: Τα κατάφερε ο γατούλης με τη μεγάλη πληγή από χτύπημα αυτοκινήτου- Ο οδηγός τον πήγε σε κτηνίατρο

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ευχάριστα είναι τα νέα, όπως μαθαίνουμε από την Animal Action Animal Action, για τον άτυχο γατούλη που χτυπήθηκε πολύ άσχημα πριν από λίγες μέρες στην Πάρο από αυτοκίνητο.

Ο γατούλης, μέσα στην ατυχία του, στάθηκε τυχερός γιατί ο άνθρωπος που τον χτύπησε δεν τον εγκατέλειψε, όπως γίνεται σχεδόν πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά τον πήγε αμέσως στους Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου για νοσηλεία στο κτηνιατρείο.

Η κατάστασή του ήταν σοβαρή γιατί από την πρόσκρουση έγινε μια μεγάλη τρύπα, όπως θα δείτε πιο κάτω, στο προσωπάκι του.

Χρειάστηκε να υποβληθεί σε ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο, ωστόσο ύστερα από πολλές ημέρες εντατικής φροντίδας από τους εθελοντές και το γιατρό, κατάφερε να βγει νικητής.

Όπως λέει και η Animal Action πρόκειται για ένα success story από την Πάρο.

Εμείς θέλουμε να πούμε ένα μπράβο στους ανθρώπους που αυτόν τον καιρό ήταν δίπλα του. Όμως και ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στον άνθρωπο που χτύπησε το γατούλη και δεν τον παράτησε. Σπάνιο πράγμα αυτό. Αν τον είχε παρατήσει, σήμερα το πιθανότερο είναι να μη ζούσε.

👉Μην τρέχετε στους δρόμους. Μπορεί να πεταχτούν ξαφνικά ζωάκια. Άλλα να είναι γέρικα, άρρωστα, κουφά, τυφλά και να μην προλάβουν να αντιδράσουν.

👉Όταν γίνει το κακό και χτυπήσετε κάποιο, μη φύγετε. Είναι η χειρότερη πράξη που μπορείτε να κάνετε. Το ζώο θα πεθάνει βασανιστικά. Μπορεί, αν καλέσετε βοήθεια, ή το πάτε σε κτηνίατρο, να σωθεί η ζωούλα του.

👉Μη νιώσετε άσχημα για κάτι τέτοιο. Όλα μέσα στη ζωή είναι. Κατεβείτε κάτω και βοηθήστε το.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο