Αλάσκα: Δείτε το πούλμαν που πηγαίνει καθημερινά σκυλάκια στο χιόνι να παίξουν- ΕΙΚΟΝΕΣ, ΒΙΝΤΕΟ

από Μυρτώ Τζώρτζου
λεωφορείο-σκύλοι

Πώς θα σας φαινόταν αν υπήρχε ένα λεωφορείο, το οποίο θα πήγαινε το σκύλο σας βόλτα στην εξοχή και θα τον πρόσεχαν για να παίζει με τα άλλα σκυλάκια; Μπορεί κάτι τέτοιο για εμάς εδώ να μας είναι ξένο, όμως σε μια περιοχή στην Αλάσκα είναι μια υπέροχη πραγματικότητα.

Μια επιχείρηση (περιπάτου σκύλων), η Mo Mountain Mutts, που βγάζει τα ιδιόκτητα σκυλιά βόλτα σκέφτηκε να πάει ένα βήμα πιο πέρα. Να έχει ένα πούλμαν, σαν σχολικό, το «Puppy Bus», όπως το ονομάζει, που θα μπορείς να αφήνεις το σκύλο σου να πάει οδικώς μια βόλτα για παιχνίδι. Και έτσι και έκανε. Το εγχείρημα δε ήταν τόσο πετυχημένο και πρωτότυπο που έγινε αμέσως viral και δημιούργησε φανατικούς followers στο Tik Tok και το Instagram.

«Κοιτάζω μέσα από τον καθρέφτη καθώς οδηγώ βλέποντας τα σκυλάκια στα καθίσματα πίσω και δεν πιστεύω ότι θα το έκανα αυτό ποτέ για να βγάλω τα προς το ζην», αναφέρει η Mo Thompson, η οποία διευθύνει μαζί με τον άντρα της, O Lee, την εταιρεία Mo Mountain Mutts.

Η εταιρεία οργανώνει 3 βόλτες χωρίς λουρί καθημερινά και πάντα το λεωφορείο είναι γεμάτο. Οι δε σκύλοι δένονται με ζώνη ασφαλείας σκύλων ώστε να μην κινδυνέψουν. Επίσης οι τετράποδοι ταξιδιώτες δεν κάθονται τυχαία στις θέσεις αλλά ανάλογα με το χαρακτήρα και την ηλικία τους ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα.

Και ενώ στις αρχές οι κηδεμόνες των σκύλων ήταν κάπως διστακτικοί, τώρα το πουλμανάκι αυτό αυτό έχει γίνει τόσο αγαπητό και δημοφιλές σε όλον τον κόσμο που ένα βιντεάκι του είχε  9 εκατομμύρια likes στο TikTok.

Αυτοί φυσικά που απολαμβάνουν την όλη εμπειρία δεν είναι άλλοι από τους ίδιους τους σκύλους, οι οποίοι έχουν πλέον μάθει και κάνουν πώς και πώς να ανέβουν και να πάνε τη βόλτα τους στο χιόνι. Το μενού της βόλτας επίσης περιλαμβάνει και τις ανάλογες λιχουδιές.

Πηγή: The People

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο