Αλεξανδρούπολη: Κατάφεραν και βρήκαν την κοκαλιασμένη σκυλίτσα που ήταν μόνη της σε βουνό

από Μυρτώ Τζώρτζου
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας σκυλίτσας που περιφερόταν μόνη σε άθλια κατάσταση, κοκαλιασμένη και εξαντλημένη, σε βουνό στην περιοχή του Περάματος Αλεξανδρούπολης.
Για τη διάσωσή της στήθηκε μια γέφυρα σωτηρίας από εθελοντές που έκαναν τα πάντα να τη βρουν και να τη μεταφέρουν σε κτηνιατρείο.
Τη σκυλίτσα είχε δει μια κοπέλα, η οποία ενημέρωσε τους ανθρώπους του Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Αλεξανδρούπολης. Εκείνοι, με την πολύτιμη βοήθεια ενός κτηνοτρόφου, κατάφεραν και την εντόπισαν εκ νέου και την έπιασαν.
Το ζώο μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο όπου οι εθελοντές μαζί με τον κτηνίατρο θα κάνουν τα πάντα ώστε να σωθεί.
Οι άνθρωποι του καταφυγίου ευχαριστούν πάνω από όλους τον Χασάν, ένα ευγενέστατο, όπως αναφέρουν παιδί, που με το τζιπ του πήρε στην κυριολεξία τα βουνά και βρήκε το ζώο δίπλα σε ένα μαντρί.
Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι όταν υπάρχει πραγματική αγάπη και ομαδική δράση, τότε μπορούν να γίνουν τα αδύνατα δυνατά.

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

ΣΤΑΥΡΟΣ 29 Νοεμβρίου, 2021 - 11:24 μμ

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΥΡΙΛΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΡΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο