Εθελοντές κάνουν έκκληση για οικονομική βοήθεια για τη σκυλίτσα που κάποιος πυροβόλησε στην Εθνική Οδό, κοντά στη Μαλεσίνα

από Μυρτώ Τζώρτζου
Έκκληση για οικονομική βοήθεια κάνουν οι εθελοντές που ανέλαβαν την αδέσποτη σκυλίτσα που πριν από λίγες μέρες βρέθηκε πυροβολημένη στον παράδρομο της Εθνικής Οδού, μερικά χιλιόμετρα πριν τη Μαλεσίνα! Στο σημείο μάλιστα αυτό είχε πυροβοληθεί τότε και άλλο ένα σκυλάκι.
Το θέμα με τους πυροβολισμούς αδέσποτων έχει ξεφύγει πλέον στη χώρα μας και δεν βλέπουμε να γίνεται κάτι. Ο κάθε ανισόρροπος και επικίνδυνος για όλους μας βγαίνει με την καραμπίνα στο χέρι έξω και πυροβολεί ό,τι κινείται.
Το ζώο εντοπίστηκε, τη νύχτα της 4ης Νοεμβρίου, αιμόφυρτο και σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μεταφέρθηκε από εθελοντές σε κτηνιατρική κλινική. Η ακτινογραφία έδειξε σκάγια, κάταγμα κνήμης και περόνης στο πόδι (έβαλε νάρθηκα), υγρό στον πνεύμονα (το όποιο αφαιρέθηκε με παρακέντηση) και εσωτερική αιμορραγία στην κοιλιακή χώρα.
Και ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου για να σωθεί το άτυχο αυτό πλάσμα, το οποίο ονόμασαν Layla. Όπως αναφέρουν οι εθελοντές, η γλυκιά Layla έδωσε όλον αυτόν τον καιρό μεγάλη μάχη. Ύστερα από εντατική νοσηλεία και ένα χειρουργείο είναι πλέον σε σταθερή κατάσταση. Όμως χρειάζεται και δεύτερο χειρουργείο για να αποκατασταθεί το πίσω αριστερό της πόδι καθώς και να αφαιρεθούν τα σκάγια.
Όπως καταλαβαίνουμε τα έξοδα είναι πολλά και οι άνθρωποι που την έσωσαν κάνουν έκκληση για οικονομική βοήθεια. Ας τους βοηθήσουμε όπως μπορούμε. Είναι υπέρτατη πράξη φιλοζωίας που δεν γύρισαν την πλάτη στο περιστατικό αυτό αλλά έκαναν τα πάντα για να σώσουν το ζώο.
Για ό,τι θέλετε να μάθετε και για λογαριασμό τράπεζας, στείλτε μήνυμα εδώ: Amalia MarKella
Ας βοηθήσουμε όλοι:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο