Αμαλιάδα: Γερμανικός Μολοσσός βρέθηκε παρατημένος στο δρόμο, γεμάτος πληγές και κοκαλιασμένος

από Μυρτώ Τζώρτζου
Άλλη μια εγκατάλειψη ενός ζώου σε άθλια κατάσταση μαθαίνουμε από τους εθελοντές της ομάδας Αδέσποτες Ψυχές Αμαλιάδας-Φιλοζωική Ένωση Αμαλιάδας Αδέσποτες Ψυχές Αμαλιάδας – Φιλοζωική Ένωση Αμαλιάδας.
Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα σκύλο, ράτσας γερμανικός Μολοσσός, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή της Αμαλιάδας σκελετωμένος και άρρωστος. Γεμάτος πληγές σε όλο του το σώμα, στα πόδια, το λαιμό, παντού. Φοβικός και εξαθλιωμένος.
Ένα σκυλί ράτσας. Που κάποτε αγοράστηκε. Αλλά αυτός που το πήρε, κάποια στιγμή το βαρέθηκε και το εγκατέλειψε στο δρόμο. Μπορεί ο λόγος που το εγκατέλειψε να ήταν επειδή αρρώστησε. Δυστυχώς συμβαίνει συνέχεια αυτό. Μόλις το ζώο μας δεν είναι έτσι, όπως ήταν όταν το πήραμε, αποφασίζουμε να το “πετάξουμε”. Χωρίς να έχει καμιά ελπίδα επιβίωσης.
Η εθελόντρια που το βρήκε, Άρτεμις Δημητρακοπούλου Άρτεμις Δημητροπούλου Ψυχολόγος, αναφέρει ότι ο σκυλάκος παρά την τραγική του κατάσταση, κουνούσε την ουρά του. Και ότι πρόκειται την επόμενη μέρα να τον πάει σε κτηνίατρο για περίθαλψη.
Για οτιδήποτε θέλει κάποιος σχετικά με το ζώο αυτό, μπορεί να στείλει μήνυμα στην ομάδα Αδέσποτες Ψυχές Αμαλιάδας – Φιλοζωική Ένωση Αμαλιάδας
Δείτε εδώ την ώρα που βρήκαν το σκυλάκο

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο