Αμαλιάδα: Πέταξαν στα σκουπίδια ζωντανά νεογέννητα κουταβάκια δεμένα μέσα σε τσουβάλι- Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν

από Μυρτώ Τζώρτζου

6 μικρά νεογέννητα κουταβάκια βρέθηκαν αυτές τις μέρες σε κάδο σκουπιδιών στην οδό Μεσολογγίου στην Αμαλιάδα Ηλείας.

Όπως έχουμε ξαναγράψει οι κακοποιήσεις ζώων από την αρχή της νέας χρονιάς είναι ήδη αμέτρητες και σε καθημερινή βάση σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Πραγματικά μέχρι τώρα μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ένα μικρό ρεκόρ κακοποιήσεων.

Ακόμα και τον καιρό της καραντίνας οι φόλες, οι πυροβολισμοί αλλά και όλων των ειδών οι κακοποιήσεις ήταν και είναι σε καθημερινή επίσης βάση.

Το συγκεκριμένο συμβάν είναι από τα πιο τραγικά και άδικα. Κάποιοι θέλησαν να ξεφορτωθούν τα μικρά που γέννησε η σκυλίτσα τους, την οποία φυσικά δεν είχαν στειρώσει. Έτσι της τα πήραν και τα πέταξαν σε κάδο σκουπιδιών. Ζωντανά. Δεμένα σε τσουβάλι ώστε να μην μπορέσουν να διαφύγουν και σωθούν. Να πεθάνουν με μαρτυρικό τρόπο, από ασφυξία.

Η αστυνομία για το συμβάν αυτό επικοινώνησε με την Άρτεμις Δημητροπούλου της φιλοζωικής ένωσης Αδέσποτες Ψυχές Αμαλιάδας, η οποία ξεκίνησε να πάει στο σημείο. Δυστυχώς μέχρι να πάει εκεί τα μωράκια πέθαναν.

Εμείς θα πούμε για άλλη μια φορά ότι το να πετάς ζωντανά ζώα στα σκουπίδια είναι ανήθικο και εγκληματικό. Επίσης εγκληματικό είναι να μη μιλάει κανένας. Δεν πετάς ποτέ μια ψυχή στα σκουπίδια. Δυστυχώς στη χώρα μας δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αυτό συμβαίνει κάθε μέρα. Κάθε μέρα, κάτι που είναι τριτοκοσμικό και απίστευτο. Και σε κάνει να αναρωτιέσαι τι πήγε λάθος με τους ανθρώπους αυτού του τόπου.

Δείτε εδώ: Facebook

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο