Άνδρος, αδιανόητο: Σκότωσαν τη γάτα και το κατσικάκι μιας γυναίκας και την απειλούν επειδή ζει μόνη της

από Μυρτώ Τζώρτζου
Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα τα τελευταία 24ωρα στο κατά τα άλλα ήσυχο νησί της Άνδρου μας.
Πρόκειται για σοβαρό περιστατικό κακοποίησης και θανάτωσης οικόσιτων ζώων ταυτόχρονα με απειλή περί σωματικής ακεραιότητας.
Ο λόγος για την Ιωάννα από χωριό της Άνδρου, με ιδιαίτερη αγάπη στα ζώα, που βίωσε κάτι φρικτό. Άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης της άφησε απειλητικό σημείωμα και σκότωσε με φρικτό τρόπο τη γάτα και ένα κατσικάκι, με τα οποία ζούσε μαζί με την κόρη της. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Syrospress.gr ανάλογο γεγονός έχει συμβεί και σε άλλο χωριό της Άνδρου.
Φίλη της Ιωάννας, αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:
“Η Ιωάννα βίωσε χθες κάτι φρικτό. Κάποιος ανώμαλος, ένα τέρας, της άφησε απειλητικό σημείωμα και σκότωσε ζώα της. Η Ιωάννα έκανε μήνυση κατ’ αγνώστου. Η Ιωάννα ζει με την κόρη της και τα ζώα τους σε ένα χωριό στην Άνδρο, και κάποιος, που προφανώς δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός μια γυναίκα να ζει μόνη της και ανεξάρτητη την απειλεί καταφανώς, σκοτώνοντας με φρικτό τρόπο τη γάτα της και ένα κατσικάκι.
Κάτι ανάλογο έχει ξανασυμβεί σε άλλο χωριό. Αποδείξεις δεν υπάρχουν, υπάρχουν όμως σοβαρές υποψίες για το ποιος είναι πίσω από αυτή την άρρωστη πράξη. Κάποιοι σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρουν. Ήρθε η ώρα να μιλήσουν. Ο συγκεκριμένος είναι επικίνδυνος. Φτάνει πια το “να μη μιλήσω για να μην μπλέξω, μη βρω τον μπελά μου”.
ΜΙΛΗΣΤΕ. ΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ.”

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο