Βιβλιοπωλείο στο Παγκράτι έχει υιοθετήσει δυο γατούλες που ζουν χαρούμενες ανάμεσα στα βιβλία

από Μυρτώ Τζώρτζου
Όπως κάναμε μέχρι τώρα, έτσι και φέτος, θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε καταστήματα ή άλλους χώρους που είναι φιλικά προς τα αδεσποτάκια και το δείχνουν έμπρακτα.
Ειδικά τώρα το χειμώνα, με τις χαμηλές θερμοκρασίες, τις βροχές, τον αέρα και τα χιόνια, η φροντίδα των αδέσποτων είναι επιτακτική ανάγκη. Ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν.
Δυστυχώς ξέρουμε ότι οι περισσότεροι καταστηματάρχες δεν θέλουν τα αδέσποτα κοντά στο μαγαζί τους. Πόσο μάλιστα να τα έχουν και μέσα. Τα διώχνουν και συχνά είναι ιδιαίτερα επιθετικοί με αυτά.
Το να μη θέλει κάποιος να έχει ένα ζώο μέσα στο μαγαζί του είναι δικαίωμά του και το σεβόμαστε. Στα μαγαζιά άλλωστε με φαγώσιμα απαγορεύονται τα ζώα και από το νόμο. Όμως άλλο αυτό, άλλο το να επιζητούμε την εξαφάνισή τους.
Αλλά ας μείνουμε στην ευχάριστη πλευρά των πραγμάτων. Έτσι μαθαίνουμε για μια ακόμα pet friendly επιχείρηση, ένα βιβλιοπωλείο. Ο Γιώργος Φιλοζωικό προφίλ που ανάρτησε και τις ανάλογες φωτογραφίες αναφέρει ότι το βιβλιοπωλείο “Πλειάδες” στο Παγκράτι είναι ένα τέτοιο μαγαζί καθώς έχει υιοθετήσει δύο υπέροχες και φιλικές γατούλες, οι οποίες όλη μέρα…μελετούν βιβλία. Πρόκειται για το μαυρούλη Ζούκερμαν, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες πιο κάτω, και τη Βενέτσια, την γκριζούλα. Γατάκια στην κυριολεξία-βιβλιοφάγοι.
Μπράβο στους ανθρώπους του βιβλιοπωλείου αυτού. Κάντε μια βόλτα από εκεί για να αγοράσετε το βιβλίο σας και θα σας υποδεχτούν τα δύο γλυκύτατα αυτά τετράποδα. Υπάρχει κάτι καλύτερο;
από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com
Διαβάστε και αυτά:
Όμορφες εικόνες: Το κατάστημα της Wind στο Λαύριο αγαπάει τα αδεσποτάκια και τα φροντίζει – Petpet.news
Χαλάνδρι: Τουριστικό γραφείο έχει υιοθετήσει αδέσποτες γατούλες που είχαν ανάγκη- Και σε περιμένουν μέσα – Petpet.news
Αδεσποτάκι μας καλωσορίζει σε κατάστημα στη Λαμία- Το έχουν μέσα στη ζεστασιά – Petpet.news
Ζωγράφου: Κατάστημα έχει διασώσει γατούλες και τις έχει μέσα προστατευμένες – Petpet.news
Αγ. Ιωάννης Αθήνα: Κατάστημα υιοθέτησε αδέσποτη γατούλα και εκείνη αράζει ανέμελη στη βιτρίνα – Petpet.news
Μεζεδοπωλείο στην Καστοριά έβαλε ένα όμορφο σπιτάκι για μια γιαγιούλα σκυλίτσα – Petpet.news

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο