Ανήλικα παιδιά έπνιξαν σκυλάκι στη λίμνη του Θραψανού στο νομό Ηρακλείου Κρήτης

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ανήλικοι βρίσκονται πίσω από τη θανάτωση ενός μικρού αδέσποτου σκυλιού στην τεχνητή λίμνη του Θραψανού σύμφωνα με ανάρτηση της Καλλιόπης Μαραβελάκη από τη Ζωόφιλη Δράση στο facebook.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η κυρία Μαραβελάκη η σχετική καταγγελία έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου από φιλοζωικό σωματείο του Αρκαλοχωρίου, Φίλοι Των Ζώων-Μινώα Πεδιάδας ενώ τα παιδιά που ευθύνονται τα οποία ευθύνονται για τη θανάτωση του κουταβιού τιμωρήθηκαν από τους γονείς τους.

Δείτε την ανάρτηση:

Δημοσιεύτηκε από Καλλιόπη Γεώργιος Μαραβελάκη στις Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΘΡΑΨΑΝΟΥ, ΟΠΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΜΑΓΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ, ΕΠΝΙΞΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ, ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΙΑ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΝΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΝΙΞΙΜΟ ΕΝΟΣ ΚΟΥΤΑΒΙΟΥ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΑ 2 ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΚΟΥΤΑΒΙΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ.

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ “ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΟΣ – ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ”. ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΩΟΦΙΛΗ ΔΡΑΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ. Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΖΩΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΘΡΑΨΑΝΟΥ  Η ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.


Πηγή: cretapost.gr

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο