Απίστευτη ιστορία: Έθαψαν το “νεκρό” σκύλο τους και τον βρήκαν λίγο καιρό μετά ζωντανό

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μια απίστευτη ιστορία που διαδραματίστηκε στη Ρωσία κάνει αυτές τις μέρες το γύρο του διαδικτύου, όπου αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι όλα, μα όλα, μπορεί να συμβούν.

Ο 18χρονος σκυλάκος Dik, από ένα χωριό στη Ρωσία, ανατολικά της επαρχίας Primorsky Krai, θάφτηκε ζωντανός από τους ανθρώπους που τον είχαν καθώς τον θεώρησαν νεκρό.

Οι δυο κυρίες που είχαν το σκύλο τον βρήκαν μια μέρα ακίνητο να κοιμάται. Προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Πίστεψαν ότι πέθανε, και λόγω ηλικίας, και αποφάσισαν να τον θάψουν σε ένα χωράφι λίγο πιο έξω από το σπίτι τους.

Ο Dik όμως δεν ήταν νεκρός. Κάποια στιγμή ξύπνησε, ξεθάφτηκε μόνος του και άρχισε να περιπλανιέται στους δρόμους όπου εντοπίστηκε από κάποιους ανθρώπους εξαθλιωμένος και απίστευτα ταλαιπωρημένος. Αμέσως οδηγήθηκε στο καταφύγιο Otkroi Svoe Serdtse (Open Your Heart) ώστε να τον περιθάλψουν οι εθελοντές.

Αφού κατάφερε και στάθηκε και πάλι στα πόδια του, οι υπεύθυνοι του καταφυγίου ανάρτησαν φωτογραφίες του στα social media ώστε να μπορέσει ο σκύλος να βρει ένα σπίτι. Τι συνέβη; Οι κυρίες που είχαν το σκύλο και τον έθαψαν, επειδή τον νόμισαν νεκρό, είδαν τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο και σοκαρίστηκαν. Στην αρχή δεν πίστεψαν ότι είναι ο δικός τους σκύλος. Σκέφτηκαν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί με τίποτα να συμβεί. Έτρεξαν λοιπόν στο καταφύγιο να τον δουν και να βεβαιωθούν ότι είναι αυτός. Και προς έκπληξή τους ο σκυλάκος ήταν ο Dik. Με απίστευτη χαρά τον πήραν πίσω σπίτι.

Η ιστορία του Dick που “αναστήθηκε” κάνει το γύρο του κόσμου αφήνοντας άφωνους όσους τη μαθαίνουν. Τελικά ο Dik είναι ένας σκύλος που μέσα στην ατυχία του αποδείχθηκε απίστευτα τυχερός καθώς μόνος του κέρδισε μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=AY6NdXCQV5Q

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο