Από το καταφύγιο με ρόλο στους “Transformers” δίπλα στον Anthony Hopkins

από Μυρτώ Τζώρτζου

Όλα ξεκίνησαν όταν ο σκηνοθέτης και λάτρης των σκύλων Michael Bay διάβασε τυχαία ένα άρθρο σε μια βρετανική εφημερίδα “The Mirror”, στο οποίο παρουσιαζόταν ένα επιληπτικό σκυλί, η Freya, ράτσας bull terrier, που ζούσε για 6 χρόνια σε κλουβί του κυνοκομείου Freshfields Animal Rescue Center στο Λίβερπουλ. Το σκυλί αυτό μάλιστα χαρακτηριζόταν ως “το πιο μοναχικό σκυλί στον κόσμο” καθώς αυτά τα 6 χρόνια της ζωής του στο κλουβί είχε απορριφθεί από 18 χιλιάδες φορές από υποψήφιους γονείς.

Το άρθρο αυτό συγκίνησε τον Bay, ο οποίος, χωρίς να το σκεφτεί καθόλου, αποφάσισε να δώσει ένα ρόλο στη Freya στη νέα του ταινία “Transformers, The Last Knight”, δίπλα στο διάσημο ηθοποιό Anthony Hopkins. Η σκυλίτσα λοιπόν όχι μόνο ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο ρόλο του ηθοποιού αλλά ήταν και τόσο αξιαγάπητη που δεν χρειάστηκε να επιστρέψει στο κλουβί του κυνοκομείου καθώς βρήκε μόνιμο σπίτι.

worlds-loneliest-dog-movie-star-18 worlds-loneliest-dog-movie-star-16 worlds-loneliest-dog-movie-star-3 worlds-loneliest-dog-movie-star-2 worlds-loneliest-dog-movie-star-1 610 cj9-o-xvaaanlhz nezn0beuldwudz_1_b tumblr_inline_o85u77alox1ttbgov_1280

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο