Αξίζει να το δείτε: Γάτα παρέμενε 3 μέρες σε κολώνα της ΔΕΗ στην Τρίπολη- Της έβαλαν δίχτυ και έπεσε κάτω

από Μυρτώ Τζώρτζου
Τέλος καλό όλα καλά για μια άτακτη και περίεργη γατούλα, η οποία παγιδεύτηκε σε στύλο της ΔΕΗ στην Τρίπολη και απεγκλωβίστηκε επιτυχώς. Ένας απεγκλωβισμός απίστευτος, αν δούμε τα βίντεο και τις φωτογραφίες.
Το Μεγάλο Σάββατο ενημερώθηκαν οι εθελοντές του Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης /Arcadia Animal Care, GR για μία γάτα που βρισκόταν τρεις μέρες πάνω σε στύλο της ΔΕΗ και δεν μπορούσε με τίποτα να κατέβει. Συνηθισμένο φαινόμενο αυτό. Να πηγαίνουν οι γάτες κάπου ψηλά και μετά να μην μπορούν να κατέβουν.
Και έτσι οργανώθηκε προσπάθεια απεγκλωβισμού της. Να καταφέρουν να την κατεβάσουν από εκεί πάνω χωρίς να πάθει τίποτα. Το ζώο φυσικά ήταν στρεσαρισμένο και αυτό έκανε το όλο εγχείρημα περισσότερο δύσκολο.
Πήγαν λοιπόν στο σημείο και το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να απλώσουν ένα δίχτυ γύρω από την κολώνα. Ώστε να πέσει πάνω σε αυτό. Στη συνέχεια με ένα τεράστιο κοντάρι έσπρωξαν τη γάτα από ψηλά, με αποτέλεσμα αυτή να πέσει κάτω αλλά πάνω στο δίχτυ. Σώα και αβλαβής. Μπορεί βέβαια να κοψοχολιάστηκε αλλά δεν έπαθε τίποτα.
Και, όπως θα δείτε στην τελευταία φωτογραφία πιο κάτω, η γατούλα είναι μια χαρά. Επανήλθε στην κανονικότητά της.
Μπράβο στους διασώστες της γατούλας. Ήταν πραγματικά από τις πιο εντυπωσιακές διασώσεις.
από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο