Σωτήρης Καλυβάτσης: «Έχω αρχίσει με τον καιρό να μη συμπαθώ ιδιαίτερα το ανθρώπινο είδος. Προτιμώ τα ζώα»

από Μυρτώ Τζώρτζου
Στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου μίλησε, με αφορμή τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και στην απόφαση να μην αποκτήσει παιδιά αλλά και στη σχέση με τη σύντροφό του, Ηρώ Λούπη.
Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να κάνω παιδί γιατί το αντιλαμβάνομαι σαν μια τεράστια ευθύνη. Θες να με πεις ευθυνόφοβο, θες να με πεις ανώριμο, θες να με πεις εγωιστή… αλλά δεν αισθάνομαι έτοιμος να αναλάβω αυτή την ευθύνη. Από την άλλη, πάλι, υπάρχει και ο αντίλογος σίγουρα πως αν δεν το κάνεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Αλλά αυτό δεν είναι να το κάνεις… δηλαδή α, μια που καθόμαστε, ας κάνουμε και ένα παιδί. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω έτσι. Ούτε το παιδί ούτε την οικογένεια. Και η Ηρώ είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει επίσης να κάνει παιδιά ούτε και θέλει να παντρευτεί. Οπότε μια χαρά είμαστε έτσι όπως ζούμε».
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης αναφέρθηκε και στα ζώα λέγοντας ότι τα προτιμάει από τους ανθρώπους.
«Ένας ακόμα λόγος που με αποθαρρύνει είναι το πώς είναι η ζωή, μάλλον το πώς είναι ο άνθρωπος. Γιατί έχω αρχίσει όσο περνάνε τα χρόνια να μη συμπαθώ ιδιαίτερα το ανθρώπινο είδος. Δηλαδή προτιμώ τα ζώα».
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Εκτός Ελέγχου” σε κείμενα του ΑΡΚΑ στο Θέατρο “Κολοσσαίον”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο