13 ιδέες για να έχετε και κατοικίδιο και χριστουγεννιάτικο δέντρο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

από Μυρτώ Τζώρτζου

Υπάρχει κάποιος που έχει στο σπίτι κατοικίδιο και δεν ξέρει τι γίνεται τα Χριστούγεννα; Μάλλον κανείς. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Και πολύ συγκεκριμένα. Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο θα πέσει κάτω, μερικές φορές -για να μην πούμε όλες- λάμπες θα σπάσουν, μερικά στολίδια θα βρεθούν σε άλλα μέρη του σπιτιού και θα τα ανακαλύψουμε τον Φεβρουάριο, κάποιες γιρλάντες θα διαλυθούν…

Έτσι λοιπόν ορισμένοι, για να έχουν και το χριστουγεννιάτικο δέντρο ολόκληρο αλλά και το κατοικίδιό τους ευτυχισμένο, βρίσκουν πρωτότυπους τρόπους στολισμού. Κάπως περίεργοι, κάπως ασυνήθιστοι, κάπως εκκεντρικοί… Αλλά τι να κάνουμε; Στην περίπτωση αυτή πρέπει να υπάρχει φαντασία.

Τώρα, για να πούμε την αλήθεια, δεν είμαστε και πολύ σίγουροι ότι με αυτούς τους τρόπους θα μείνουν μακριά τα ασυγκράτητα, σκανταλιάρικα και άτακτα ζωάκια μας.

Και αυτό γιατί τα τετράποδα τερατάκια μας παθαίνουν ψύχωση με το χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά και όλες τους γιορτινούς στολισμούς. Τους βλέπουν σαν παιχνίδια και συχνά τους καταστρέφουν.

Αν λοιπόν θέλετε και χριστουγεννιάτικο δέντρο και κατοικίδια, πάρτε κάποιες ιδέες. Που η αλήθεια είναι ότι φέρνουν γέλιο. Μπορεί όμως να είναι σωτήριες.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο