Δείτε τη σκυλίτσα που ζει με τους κηδεμόνες της σε σκάφος και δεν χορταίνει βουτιές στη θάλασσα

από Μυρτώ Τζώρτζου
θάλασσα, σκύλος

Μια πραγματικά υπέροχη και διαφορετική ζωή ζει μια σκυλίτσα Golden Retriever, που λέγεται, Coral, η οποία στο παρελθόν υπήρξε σκύλος-θεραπείας για ανθρώπους με προβλήματα όρασης.

Η τριών ετών Coral ζει με τους κηδεμόνες της, την Hannah και τον John, σε ένα σκάφος στις Μπαχάμες και απολαμβάνει μαζί τους καθημερινά τα μπάνια της στη θάλασσα.

H 24χρονη Hannah Patten από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών και ο 35χρονος σύντροφός της John Garza άφησαν πίσω τη ζωή που είχαν για να ζήσουν στον ωκεανό πάνω σε ένα σκάφος. Στην αρχή η σκυλίτσα δεν ήθελε με τίποτα τη θάλασσα αλλά με τον καιρό όχι απλά συνήθισε αλλά λατρεύει αυτόν τον τρόπο ζωής.

Το ζευγάρι εργάζεται από το σκάφος. Η Hannah είναι ιδρύτρια μιας εταιρείας μαγιό και ο John φωτογράφος άγριας ζωής και δύτης.

« Όλα ξεκίνησαν τον καιρό της πανδημίας, όπου είδα τον τρόπο ζωής μου να αλλάζει χωρίς να με ευχαριστεί. Εργαζόμουν πολλά χρόνια και δεν μπορούσα να ζήσω τη ζωή μου. Κάποια στιγμή σκέφετεσαι ότι είναι η μοναδική ζωή που έχεις και πρέπει να τη ζήσεις καλά και να κάνεις πράγματα που θα ήθελες. Μου αρέσει πολύ η θάλασσα γιατί νιώθω ελεύθερη και χαρούμενη. Γνώρισα τον John και κάναμε τον όνειρό μας πραγματικότητα. Η Coral ζει και αυτή μαζί με εμάς μια διαφορετική ζωή, με χαλαρές βουτιές και ηλιοθεραπεία», αναφέρει η  Hannah.

Εικόνες: HANNAH PATTEN / CATERS NEWS)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο