Δελέρια Λάρισας: Κουταβάκια βρέθηκαν δεμένα με τριχιά και νεκρά

από Μυρτώ Τζώρτζου
κακοποίηση

Με αμέτρητες κακοποιήσεις και εγκαταλείψεις ζώων ξεκίνησε και αυτή η χρονιά, με τα περιστατικά καθημερινά να είναι αμέτρητα σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Οι εθελοντές από την πλευρά τους προσπαθούν να σώσουν όσα περισσότερα ζώα μπορούν.

Και παρόλο που εδώ και 2 χρόνια η κακοποίηση ζώου έχει γίνει κακούργημα, αυτό δεν φαίνεται να πτοεί αυτούς που θέλουν να κάνουν κακό στα ζώα. Και φυσικά όσο συνεχίζουμε εμείς να μη μιλάμε τόσο περισσότερα εις βάρος των ζώων θα γίνονται. Γιατί κάποιος που κάνει κακό σε ένα ζώο μια φορά θα κάνει και άλλη. Και θα κάνει και σε άνθρωπο.

Ο λόγος για κάτι πραγματικά απάνθρωπο που δεν μπορεί να το συλλάβει ο νους. Το περιστατικό έκαναν γνωστό οι άνθρωποι του Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa) | Larissa και αφορά κάποια κουταβάκια που βρέθηκαν δεμένα με τριχιά και νεκρά. Το συμβάν έλαβε χώρα στα Δελέρια, σε απόσταση αναπνοής από τα πρώτα σπίτια του χωριού προς τη μεριά του Τυρνάβου

Οι εθελοντές αναφέρουν:«Κανένας ωστόσο δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα. Και αν εκεί στα Δελέρια νομίζετε ότι ο δολοφόνος είναι ο μόνος υπαίτιος για το έγκλημα, όσοι ξέρετε και δεν μιλάτε είστε το ίδιο συνένοχοι. Η αστυνομία και ο δήμος κατέφτασαν στο σημείο για να καταγράψουν το συμβάν. Κάνουμε έκκληση σε όποιον είδε ή άκουσε κάτι να πάει να καταθέσει στην αστυνομία. Για το έγκλημα έχει ανοιχτεί φάκελος».

Κάνουμε και εμείς έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για αυτό το απάνθρωπο περιστατικό, να μιλήσει, έστω και ανώνυμα. Μη γίνεστε συνένοχοι. Η σιωπή είναι συνενοχή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο