Δημίνι Βόλος: Καταστράφηκε εντελώς το καταφύγιο αδέσποτων- Κάποια σκυλάκια πνίγηκαν

από Μυρτώ Τζώρτζου

Οι καταστροφές που έγιναν από τη θεομηνία ήταν τεράστιες. Περιουσίες χάθηκαν μέσα σε λίγες ώρες, χωράφια και κτήματα πλημμύρισαν, μαγαζιά βούλιαξαν μέσα στα λασπόνερα. Το χειρότερο όμως από όλα είναι οι ανθρώπινες απώλειες.

Ο Βόλος είναι μια από τις περιοχές που επλήγησαν. Τα πράγματα στην πόλη δεν είναι καθόλου καλά.

Στο Δημίνι Βόλου συντελέστηκε μια μεγάλη καταστροφή. Πρόκειται για την ολοκληρωτική καταστροφή του καταφυγίου αδέσποτων Dimini Dog Shelter  που με τεράστιο κόπο έστησαν οι εθελοντές εκεί. Δυστυχώς εκτός των άλλων και αρκετά σκυλάκια πνίγηκαν.

Οι άνθρωποι του καταφυγίου είναι απελπισμένοι. Είδαν τους κόπους χρόνων να καταστρέφονται. Και κάνουν έκκληση για βοήθεια. Ώστε να φτιάξουν από την αρχή το χώρο τους ώστε τα σκυλάκια να μπορέσουν να ζήσουν όπως ζούσαν πριν και χωρίς να κινδυνεύουν.

Δείτε την ανάρτησή τους:

«ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ζητάμε βοήθεια. Το Καταφύγιό μας έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Έχουμε πλημμυρίσει. Μερικά από τα σκυλιά μας ξεβράστηκαν άψυχα, τα σπίτια τους και η πολυετής προσπάθεια και ανάπτυξή μας έφτασε στο τέλος της. Μαζί με την ελπίδα μας. Φροντίζουμε 60 σκυλιά στο καταφύγιο και γύρω στα 40 στους δρόμους των Αλυκών. Δεν έχουμε φαγητό, περίφραξη, σπίτια για σκύλους. Δεν έχουμε τίποτα. Δεν υπάρχει πια καταφύγιο. Τα σκυλιά μας είναι διασκορπισμένα στην περιοχή ή προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν το μέρος που είχαν νιώσει σπίτι τους στο καταφύγιο. Μερικά χρειάζονται ιατρική περίθαλψη, ή είναι τραυματισμένα. Όλα τους πεινούν, φοβούνται και είναι σε μία κατάσταση σοκ. Οι προτεραιότητές μας είναι 2 και είναι εξίσου απαραίτητες για την επιβίωσή μας: Πρόσβαση σε τροφή για σκύλους και εύρεση μιας νέας τοποθεσίας για να φτιάξουμε το καταφύγιο. Εάν διαθέτετε χώρο/γη με πρόσβαση σε νερό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας καθώς το έχουμε απόλυτη ανάγκη. Καλέστε εδώ ☎ 6986892997. Παρακαλούμε δώστε χρόνο, χρήματα και ανοίξτε τα σπίτια σας. Ευχαριστούμε.»

Όποιος θέλει μπορεί να μπει στην παρακάτω διεύθυνση και να προσφέρει ακόμα και λίγα χρήματα. Οι άνθρωποι αυτοί τα έχουν τόσο ανάγκη. Fundraising Effrosyni Kepidou | Dimini Dog Shelter- Volos Destruction (whydonate.com) 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο