Δήμος Φυλής: Απέκτησε υπερσύγχρονο όχημα για την περισυλλογή και τη φροντίδα των αδέσποτων

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένα υπερσύγχρονο όχημα για την περισυλλογή και τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων απέκτησε ο Δήμος Φυλής.

Στο πλαίσιο της προστασίας, περισυλλογής, φροντίδας, διαχείρισης και επανένταξης των αδέσποτων ζώων, ο Δήμος Φυλής απέκτησε ένα νέο υπερσύγχρονο όχημα, με όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές για τη μεταφορά τους.

Το νέο όχημα, που θα χρησιμοποιηθεί για την περισυλλογή και επανένταξη των αδέσποτων ζώων αλλά και για την ασφαλή μεταφορά σοβαρών περιστατικών, παρέλαβαν το πρωί της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου 2022 ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης, μαζί με τους συνεργάτες του – εργαζόμενους στη Διεύθυνση Διαχείρισης αδέσποτων ζώων.
«Το πολύτιμο αυτό όχημα έρχεται να συμπληρώσει τις πρωτοβουλίες και τις προσπάθειες που κάνουμε σε συνεργασία με το Φιλοζωικό Σύλλογο και τους εκατοντάδες φιλόζωους κατοίκους του Δήμου μας, προκειμένου τα αδέσποτά μας να έχουν τροφή, φροντίδα και περίθαλψη. Για εμάς ο αγώνας είναι καθημερινός και διαρκής, καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους. Είμαστε δίπλα σε όλους τους συνδημότες που ζητούν τη βοήθειά μας, σε οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν προκύψει», σημείωσε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης, παραλαμβάνοντας το όχημα.

«Δεν θα κουραστούμε να επισημαίνουμε ότι η φροντίδα για τα αδέσποτά μας αποτελεί για το Δήμο Φυλής ύψιστη προτεραιότητα. Το αποδεικνύουμε με καθημερινές πράξεις αλλά και κορυφαίες επιλογές, όπως τη δημιουργία Κτηνιατρικής Στέγης, και τώρα με την απόκτηση του νέου οχήματος. Σε αυτή τη δύσκολη προσπάθειά έχουμε συμμάχους μας τους ανθρώπους που στελεχώνουν το Φιλοζωικό Σύλλογο και όλο το δίκτυο φιλόζωων του Δήμου μας και τους ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη στήριξή τους. Μαζί τους θα συμπορευθούμε και σε ανάλογες πρωτοβουλίες που θα συμβάλουν ουσιαστικά στην προστασία και την καλύτερη διαβίωση των αδέσποτων φίλων μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο