Δήμος Θέρμης: Πάνω από 300 στειρώσεις γάτων έγιναν αυτές τις μέρες

από Μυρτώ Τζώρτζου
γάτες στείρωση

Πάνω από 300 στειρώσεις αδέσποτων γάτων έγιναν αυτές τις μέρες στο Δήμο Θέρμης στη Θεσσαλονίκη, αριθμός πραγματικά πολύ μεγάλος.

Οι εθελοντές του Φιλοζωικός Σύλλογος εθελοντών Θερμαϊκού ο Σείριος νιώθουν ιδιαίτερη χαρά για όλη αυτή την προσπάθεια που, όπως λένε, συντέλεσε στο να μη γεννηθούν πάνω από 10 χιλιάδες νέα γατιά επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο το χάος των γατών στους Δήμους Θέρμης, Θερμαϊκού. Και αυτό για εκείνους είναι η μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση όσο και αν κουράστηκαν μέσα στο κρύο. Οι στειρώσεις ήταν προσφορά της A.C.E. Tiere in Not e.V.

Δείτε την ανάρτησή τους:

« Μέσα σε λίγες μέρες έγιναν 300+ στειρώσεις ΔΩΡΕΑΝ δίνοντας μια ΑΝΑΣΑ σε τόσους εθελοντές και φιλόζωους που παλεύουν με ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΓΑΤΙΑ στην ευρύτερη περιοχή !

Η κούραση πραγματικά μεγάλη -το κρύο τσουχτερό -αγωνία να προλάβουμε -μα στο τέλος της μέρας όλοι ξέρουμε ότι πάνω από 10.000 νέα γατιά ΔΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ να ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ακόμα περισσότερο το ΧΑΟΣ των γατιών στους Δήμους θερμης, Θερμαϊκού.

Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην A.C.E. Tiere in Not e.V. , στους εθελοντές που συμμετείχαν στο project, στη Xristiana Karathanasi που έδωσε απίστευτο ρυθμό στις περισυλλογές και βρήκε λύσεις όταν βρήκαμε εμπόδια υλοποίησης !
Μπράβο Πόπη, Νατάσα, Φωτεινή, Γιώτα, Μαρία, Πέπη γιατί αντέξατε την πρέσα !
Με χαρά επίσης διαπιστώσαμε την προθυμία πολλών πολιτών που έκαναν την προσπάθειά τους και περισυνέλεξαν τα γατιά που φροντίζουν !
ΣΤΕΙΡΩΝΩ ό,τι ΤΑΪ́ΖΩ !! Γίνε μέρος της ΛΥΣΗΣ του ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ !!»

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο