Δείτε το μεγαλύτερο σκυλί στον κόσμο

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένας γερμανικός μολοσσός από τη Νότια Ουαλία έχει γίνει διάσημος τον τελευταίο καιρό και είναι έτοιμος να κατακτήσει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες τον επόμενο μήνα.  Πρόκειται για τον Major, έναν τρίχρονο σκύλο που φαίνεται γίγαντας μπροστά στα αφεντικά του, τον Brian και την Julie William. Ο σκύλος μάλιστα είναι ψηλότερος και από τον 7χρονο γιο τους.

Το πανύψηλο σκυλί, το οποίο λατρεύει την περιποίηση και τον καλλωπισμό, έχει ένα απίστευτο ύψος που φτάνει το ένα μέτρο και τα 24 εκατοστά. Ζυγίζει μάλιστα 76 κιλά και εντυπωσιάζει, όπως είναι φυσικό, σε κάθε εμφάνισή του.

Το βρετανικό Channel 5 αφιέρωσε 3 μέρες μαγνητοσκοπώντας το σκύλο και τους ιδιοκτήτες του στο σπίτι τους. Το κανάλι έκανε γυρίσματα στο πλαίσιο μιας εκπομπής για μεγαλόσωμα σκυλιά και με αυτό τον τρόπο παρουσιάστηκε και ο γιγάντιος σκύλος. Αλλά ακόμα κι αν δεν κερδίσει τον τίτλο, η οικογένεια του σκύλου είναι πεπεισμένη για ένα πράγμα: «Αυτός είναι σκύλος με τη μεγαλύτερη καρδιά σκύλου στον κόσμο. Είναι ένα φανταστικό ζώο. Οι άνθρωποι τον αγαπούν μόλις τον βλέπουν. Παίζουν μαζί του όλη τη μέρα».

dog2 dog3 dog4 dog5 drr untitled

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο