Δείτε μια γυναίκα να αψηφά τα παγωμένα κύματα για να σώσει το σκύλο της

από Μυρτώ Τζώρτζου

Το γύρο του διαδικτύου κάνει αυτές τις ώρες ένα βίντεο το οποίο δείχνει μια γυναίκα να βουτάει στα παγωμένα νερά της θάλασσας στο Μπράιτον, στο ανατολικό Σάσεξ της Μεγάλης Βρετανίας, για να σώσει το σκύλο της που παρασύρθηκε από τα τεράστια κύματα.

To βίντεο τράβηξε ο 41χρονος Alessando Intini, ο οποίος έτυχε να περνάει από εκεί και είδε το περιστατικό. Η γυναίκα μόλις αντιλήφθηκε ότι ο σκύλος της, με τον οποίο πήγαινε βόλτα, παρασύρθηκε από τα κύματα, χωρίς να το σκεφτεί, όρμηξε μέσα στη θάλασσα, με κίνδυνο τη ζωή της, για να τον σώσει.

Ο ναυαγοσώστης της παραλίας Trevor Cutler ανέφερε ότι πολλές φορές έχει γίνει γνωστό στον κόσμο ότι απαγορεύεται κάτι τέτοιο το χειμώνα λόγω των τεράστιων κυμάτων που μπορεί να προκαλέσουν πνιγμό. Επίσης ένα άλλο που θα πρέπει να έχει κάποιος στο μυαλό του είναι το πόσο παγωμένα είναι τα νερά.

Σύμφωνα με την αστυνομία πολλοί σκύλοι έχουν βρεθεί στην ίδια θέση και κατάφεραν μόνοι τους και βγήκαν από τη θάλασσα. Αυτό συνέβη και με το σκύλο του βίντεο, ο οποίος τελικά κολύμπησε προς τα έξω και βγήκε μόνος του.

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο