Το πρώτο κατάστημα για… ποντίκια στη Σουηδία

από Μυρτώ Τζώρτζου

Είναι από αυτές τις ιστορίες που αδυνατούμε να φανταστούμε και να πιστέψουμε, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινές. Ο λόγος για ένα κατάστημα μινιατούρα με το όνομα Noix de Vie που άνοιξε στην πόλη Malmo της Σουηδίας και είναι αποκλειστικά για…ποντίκια. Ναι καλά διαβάσατε.

Εδώ μέσα μπορεί κανείς να βρει όσα ενδιαφέρουν ένα ποντίκι, δηλαδή τυρί, φυστίκια και άλλες λιχουδιές. Αλλά οι παροχές δεν τελειώνουν εδώ. Το μικροσκοπικό κατάστημα ( 70  επί 30) είναι γεμάτο αφίσες με συναυλίες και διάφορα μουσικά events που πρόκειται να γίνουν, όπως η προβολή μιας κινηματογραφικής ταινίας με ποντίκια.

Προς το παρόν το μαγαζί είναι κλειστό. Σύμφωνα με τον καλλιτέχνη που το εμπνεύστηκε θέλει να παραμείνει ανώνυμος, το κατάστημα δεν άνοιξε για εμπορικούς λόγους. Και ότι σύντομα θα γίνουν και άλλα παρόμοια καταστήματα. Τώρα αν τρυπώσει κάποιο ποντίκι μέσα; Ακόμα καλύτερα. Θα φάει όσο θέλει με την άδεια των υπεύθυνων.

Οπότε αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα, σας λέμε ότι όχι τα έχετε δει.

584ad6501c00002f000eab2d

little-mouse-shop-sweden-2 little-mouse-shop-sweden-3 little-mouse-shop-sweden-4 little-mouse-shop-sweden-5 little-mouse-shop-sweden-6 little-mouse-shop-sweden-7 little-mouse-shop-sweden-9 little-mouse-shop-sweden-10 little-mouse-shop-sweden-11 little-mouse-shop-sweden-13 little-mouse-shop-sweden-14

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο