Έχει στοιχεία ο Γιώργος Μαυρίδης για αυτόν που κακοποίησε τη σκυλίτσα στην Ξάνθη; Δείτε τι λέει.

από Μυρτώ Τζώρτζου

Mια από τις πιο ευχάριστες ειδήσεις των ημερών είναι η υιοθεσία της μικρής σκυλίτσας που κάποιος ανώμαλος και επικίνδυνος πετσόκοψε στην Ξάνθη από τον γνωστό tattoo artist και παρουσιαστή Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος είναι γνωστός για το πόσο αγαπάει τα ζώα. Η ιστορία της Παλόμα, που τώρα λέγεται Τσίχλα, μας έχει όλους σοκάρει.

Η κουταβίτσα βρέθηκε απίστευτα πετσοκομμένη αφού κάποιος της είχε κόψει το πόδι, τα αυτιά και μέρη του σώματός της. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Η μικρή έχει και μεγαοισοφάγο, ισοφαγική παλινδρόμιση, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να τρώει σαν φυσιολογικό ζώο αλλά πάντα όρθια για να μην κάνει αναρρόφηση. Και αυτό γιατί εκτός των άλλων της έριξαν και οξύ στο στόμα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη φλεγμονή στον οισοφάγο.

Ο Γιώργος την πήρε σπίτι και άρχισε τα παιχνίδια μαζί της. Ανέβασε μάλιστα και σε story στο Instagram τη γνωμάτευση των ιατρών που δείχνουν τι ακριβώς έχει η σκυλίτσα και πόσο δύσκολη θα είναι η ζωή της από εδώ και πέρα. Επίσης αναφέρει πως ξεκινάει έρευνα για να βρεθεί ο υπεύθυνος για την κακοποίηση του ζώου.

Σε κάποιο όμως σημείο του κειμένου του γράφει κάτι που μας αφήνει ερωτηματικά για το αν ξέρει τον δράστη. Λέει συγκεκριμένα: “Οπότε ξεκινήστε χτες να βρείτε τον ψυχολογικά άρρωστο γιατί θα αρχίσω να δημοσιεύω τα στοιχεία και κάποια μαγαζιά θα αρχίσουν να έχουν πρόβλημα. Σκεφτείτε δηλαδή να σας αποκαλύψω το επάγγελμα του δράστη τι θα γίνει με τους υπόλοιπους του κλάδου που δεν έχουν καμιά σχέση με το συμβάν”.

Το τι ακριβώς εννοεί ο Γιώργος με αυτό δεν το γνωρίζουμε. Αυτό όμως που γνωρίζουμε καλά είναι ότι θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί ο απάνθρωπος που έκανε αυτό στη σκυλίτσα και να τιμωρηθεί.

Δείτε τι έγραψε στο Instagram:

“Σε άλλα νέα η μικρή μας έχει όνομα και λέγεται Τσίχλα, έχει μεγαοισοφάγο, αν κάνετε μια έρευνα στο διαδίκτυο, θα μάθετε τι είναι.

Οπότε από εδώ και στο εξής η Τσίχλα θα πρέπει να ζει την κάθε μέρα σαν να είναι μοναδική γιατί δεν γνωρίζουμε τι της επιφυλάσσει το μέλλον.

Θα πρέπει να τρώει όρθια για το υπόλοιπο της ζωής της, ίσως και να βελτιωθεί, ίσως και να πεθάνει από κάποια αναρρόφηση.

Είμαι προετοιμασμένος για όλα όπως πρέπει να είστε και εσείς που ενδιαφέρεστε για την πορεία της ζωής της.

Είμαι έτοιμος και εγώ αλλά και η οικογένειά μου να κάνουμε ό,τι χρειαστεί ψυχολογικά και οικονομικά για να της παρέχουμε την καλύτερη ζωή.

Τέλος να ενημερώσω όλους ότι μίλησα στον στρατηγό της αστυνομίας και του έδωσα όλα τα στοιχεία που οδηγούν στους υπόπτους. Αν δεν καλέσει σύντομα η αστυνομία για ανάκριση τα ονόματα των υπόπτων και δεν ασχοληθεί σοβαρά, θα πάρω σβάρνα όλα τα πάνελ και τα παράθυρα τηλεοπτικών εκπομπών θα γίνω γραφικός μέχρι που θα δημιουργήσω πρόβλημα σε μια ολόκληρη πόλη που ονομάζεται Ξάνθη.

Οπότε ξεκινήστε χτες να βρείτε τον ψυχολογικά άρρωστο γιατί θα αρχίσω να δημοσιεύω τα στοιχεία και κάποια μαγαζιά θα αρχίσουν να έχουν πρόβλημα.

Σκεφτείτε δηλαδή να σας αποκαλύψω το επάγγελμα του δράστη τι θα γίνει με τους υπόλοιπους του κλάδου που δεν έχουν καμιά σχέση με το συμβάν.

Σε περίπτωση που δεν ασχοληθεί σοβαρά ο νόμιμος εκπρόσωπος της προστασίας του πολίτης από ψυχικά διαταραγμένους συμπολίτες μας που είναι επικίνδυνοι για τα παιδιά μας, θα ασχοληθούν κάποιοι άλλοι που έχουν δείξει περισσότερο ενδιαφέρον για την υπόθεση. Καλή σας μέρα.”

Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο