Ευχάριστα νέα: Το χειρουργείο έγινε και η σκυλίτσα που πυροβολήθηκε στην Κέρκυρα θα περπατήσει ξανά

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η Αγάπη πυροβολήθηκε, όπως όλοι γνωρίζουμε, πριν από λίγες μέρες από τον 70χρονο ιδιοκτήτη της, στην περιοχή του Περάματος Αγίας Κυριακής, της Κέρκυρας. Μεταφέρθηκε από εθελοντές του Ζωοφιλικού Σωματείου Κέρκυρας, Η Κιβωτός, στο κτηνιατρείο όπου διαπιστώθηκε ότι το κορμάκι της ήταν γεμάτο σκάγια. Ο δράστης την είχε πυροβολήσει με κυνηγετική καραμπίνα 3 φορές.

Η σκυλίτσα μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη για ειδικές εξετάσεις και χειρουργείο καθώς 3 από τα σκάγια είχαν σφηνωθεί στον νωτιαίο μυελό.

Σήμερα η Στάμη Τζώρα, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Κιβωτού Κέρκυρας, ενημερώνει μέσω των social media για την πορεία της υγείας της σκυλίτσας. Τα νέα είναι υπέροχα για την Αγάπη:

“Θαυμάσια τα νέα για την Αγάπη?Μόλις τελείωσε το χειρουργείο και αν και το ένα από τα σκάγια ήταν βαθιά σφηνωμένο, οι γιατροί κατάφεραν και το αφαίρεσαν!!!!! Δεν έχει προκληθεί ζημιά και σε ένα μήνα από τώρα θα ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ξανά❣

Ευχαριστούμε πολύ τους γιατρούς της Κτηνιατρικής Θεσσαλονίκης που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, καθώς και όλους εσάς που είσαστε στο πλευρό της❣”

Τα έξοδα όμως από μια τέτοια επέμβαση αλλά και για ό,τι έχει κάνει μέχρι τώρα η σκυλίτσα είναι πολλά. Βοηθήστε την Κιβωτό να τα πληρώσει. Οι άνθρωποι αυτοί έκαναν τεράστια προσπάθεια. Ας τους δώσουμε την ευκαιρία να βοηθήσουν στο μέλλον ένα ακόμα ζωάκι που έχει ανάγκη.

Αρ. Λογαριασμού στην Alpha bank 68000200201431. IBAN GR5901406800680002002014311. Στην αιτιολογία γράφετε Αγάπη.  Δικαιούχος Κιβωτός  ❣

O 70χρονος δράστης τη στιγμή προσέλευσής του στο Αστυνομικό Τμήμα Κέρκυρας

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο