Είναι καλά, τρέχει και παίζει το νεογέννητο γαϊδουράκι που βρέθηκε μόνο του σε χωράφι στο Κορωπί

από Μυρτώ Τζώρτζου
γαϊδουράκι-Γαϊδουροχώρα

Στα καλύτερα χέρια των ανθρώπων της Γαϊδουροχώρα – το Ελληνικό Κέντρο για το Γαϊδούρι βρίσκεται πλέον το νεογέννητο γαϊδουράκι που βρέθηκε μόνο του σε χωράφια κοντά στο San Siro στο Κορωπί. Το ολίγων ημερών ζώο ήταν χωρίς τη μαμά του, που χωρίς αυτή, όπως καταλαβαίνουμε, δεν θα μπορούσε να επιβιώσει.

Οι άνθρωποι της Γαϊδουροχώρας έκαναν έκκληση να βρεθεί η μητέρα του ή αυτός που το είχε. Όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με αποτέλεσμα οι ίδιοι να αναλάβουν το μικρό αυτό πλάσμα. Το πρώτο πράγμα φυσικά που έκαναν ήταν να του δώσουν γαλατάκι με το μπιμπερό ώστε να δυναμώσει.

Λίγες μέρες μετά το βίντεο που δημοσιοποίησαν με το γαϊδουράκι να είναι καλά και να τρέχει χαρούμενο φορώντας και ρουχαλάκι για το κρύο μας συγκίνησε ιδιαίτερα.

Μάθετε περισσότερα για τη Γαϊδουροχώρα – το Ελληνικό Κέντρο για το Γαϊδούρι που κάνει πραγματικά σπουδαία δουλειά και προγραμματίστε μια επίσκεψη από το μέρος που βρίσκονται ώστε να γνωρίσετε από κοντά τα υπέροχα πλάσματα που φιλοξενούν και να βοηθήσετε σε ό,τι θέλετε.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

rptnb

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο