Βρέθηκε στο δρόμο άρρωστη και χωρίς ένα ματάκι- Έγινε καλά αλλά θα βγει και πάλι έξω στο κρύο- Ένα σπιτάκι για αυτή;-

από Μυρτώ Τζώρτζου
Η Δάφνη είναι μια υπέροχη γατούλα που βρέθηκε στο δρόμο τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε από εθελόντρια σε άθλια κατάσταση. Ήταν λίγων μηνών, άρρωστη, βαριά κρυωμένη, και πολύ φοβισμένη. Και με χαμένο το ένα της ματάκι.
Μπήκε άμεσα για νοσηλεία όπου χρειάστηκε πολύς καιρός μέχρι να γίνει καλά. Έμαθε μέσα και, όπως καταλαβαίνουμε, της είναι πλέον δύσκολο να επιβιώσει στο δρόμο αν ξαναβγεί. Τα ζώα που φεύγουν από το δρόμο και μένουν σε προστατευμένους χώρους αρκετό χρονικό διάστημα κανονικά δεν πρέπει να επανεντάσσονται.
Για αυτό ψάχνουμε ένα σπίτι για αυτή. Η Δαφνούλα είναι ένα υπέροχο πλάσμα, γλυκιά και φιλική. Είναι περίπου 6-7 μηνών. Η φιλοξενία της τελειώνει δυστυχώς και δεν έχει κάπου να πάει. Οπότε αναγκαστικά βγαίνει στο δρόμο.
Από τη ζέστη στο κρύο. Θα τα καταφέρει; Δεν είμαστε σίγουροι.
Για αυτό κάνουμε έκκληση να βρεθεί ένα σπιτάκι για αυτή, που θα την αγαπήσει και θα τη φροντίσει ώστε να ζήσει ευτυχισμένη και προστατευμένη.
Αν κάποιος θέλει να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, μπορεί να καλέσει εδώ: 6951849509.
Διαφορετικά ας μας στείλει μήνυμα εδώ: myrto1@ hotmail.com ή petpetmag@gmail.com ή στο μέσεντζερ της σελίδας στο Facebook. Petpet – Το καλύτερο τετράποδο site
Η Δάφνη είναι Αθήνα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο