Επικίνδυνοι βάζουν κυνηγετικές παγίδες με δαγκάνες σε πάρκα της Καλαμαριάς- Τραυματίστηκαν γατούλες

από Μυρτώ Τζώρτζου

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά κακοποίησης των αδέσποτων ζώων σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Μετά την πρόσφατη θανάτωση με φόλα του γνωστό αδέσποτου σκυλάκου Λουκάνικου αλλά και άλλων σκύλων της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη και την επικήρυξη των δραστών από τους φιλόζωους, τα άσχημα περιστατικά συνεχίζονται, με θύματα αυτή τη φορά γατούλες.

Έτσι όπως διαβάζουμε και πάλι στη σελίδα των Εθελοντών Φιλόζωων Χαριλάου Εθελοντές φιλόζωοι Χαριλάου, κάποιοι επικίνδυνοι τοποθετούν κυνηγετικές παγίδες με δαγκάνες στα πάρκα της Καλαμαριάς. Απίστευτα πράγματα μέσα σε μια πόλη.

Οι εθελοντές βρήκαν δυστυχώς δύο γατούλες με πληγές στο λαιμό. Κατάφεραν και έπιασαν τη μια και τη μετέφεραν στο κτηνιατρείο του κ. Δασκαλόπουλου για περίθαλψη και στη συνέχεια στείρωση.

Για όποιον θα ήθελε να βοηθήσει με τα έξοδα περίθαλψης, δίνεται λογαριασμός του κτηνίατρου με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα τους. Ας τους βοηθήσουμε. Δεν προλαβαίνουν τα περιστατικά.

Εθελοντές φιλόζωοι Χαριλάου https://www.facebook.com/EthelontesFilozwoiXarilaou/

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο