Έρχεται στην Αλικαρνασσό η πρώτη παραλία για κατοικίδια της Τουρκίας

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η πρώτη «φιλική» προς τα κατοικίδια παραλία της Τουρκίας θα είναι σύντομα έτοιμη να υποδεχθεί τετράποδους… λουόμενους στο τουριστικό θέρετρο της Αλικαρνασσού (τουρκικά: Μπόντρουμ) και αποτελεί μια πρωτοβουλία του τοπικού δήμου. Τα κατοικίδια ζώα θα μπορούν να τρέξουν, να κολυμπήσουν και να παίξουν ανενόχλητα στην άμμο, μαζί με τους ιδιοκτήτες τους, χάρη στην «παραλία της φύσης», σημειώνει χαρακτηριστικά το πρακτορείο ειδήσεων Demirören.

Το έργο ξεκίνησε με εντολή του δημάρχου της Αλικαρνασσού Μεχμέτ Κοτζαντόν, που ανήκει στο Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε τρεις μήνες.

Ο δήμαρχος της Αλικαρνασσού τόνισε ότι η συγκεκριμένη παραλία θα είναι δωρεάν και θα βρίσκεται στην περιοχή Τσιουκουρμπούκ. Οι εγκαταστάσεις, οι οποίες θα καλύπτουν έκταση 3.000 τετραγωνικών μέτρων, θα περιλαμβάνουν επίσης καφετέρια, εστιατόριο, χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, παιδική χαρά, τουαλέτες, ντουζιέρες, αποδυτήρια, ξαπλώστρες και ομπρέλες.

«Σε αυτό το έργο, το οποίο θα είναι το πρώτο του είδους για την Τουρκία, θα παρέχουμε στους λάτρεις των ζώων, που έρχονται στην πόλη μας με τα κατοικίδια ζώα τους ή που ζουν εδώ, την ευκαιρία να βιώσουν τις διακοπές με χαρά και διασκέδαση μαζί με τα ζώα και τα παιδιά τους», πρόσθεσε ο Κοτζαντόν.

Πηγή: http://www.pontos-news.gr/

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο