Φαρμακείο στο Νέο Ηράκλειο έβαλε μια πολύ όμορφη ποτίστρα για να βρίσκουν νεράκι τα ζώα

από Μυρτώ Τζώρτζου
Από την πρώτη στιγμή το petpet.news θεώρησε σημαντικό να προβάλλει κάποιους χώρους, είτε αυτοί είναι καταστήματα, είτε οτιδήποτε άλλο, οι οποίοι βοηθούν έμπρακτα τα αδέσποτα. Η αδέσποτη ζωή, όπως γνωρίζουμε, ενέχει αμέτρητους κινδύνους. Τα αδέσποτα τη μια μέρα ζουν, την άλλη εξαφανίζονται. Άλλωστε, όπως γνωρίζουμε, έχουν δυστυχώς μέσο όρο ζωής 2-3 χρόνια.
Επίσης όλοι ξέρουμε ότι οι περισσότεροι καταστηματάρχες δεν θέλουν τα αδέσποτα κοντά στο μαγαζί τους. Πόσο μάλιστα να τα έχουν και μέσα. Ο λόγος, όπως αναφέρουν οι ίδιοι, είναι ότι ενοχλούν τους πελάτες. Και δυστυχώς αυτό δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.
Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις. Όλο και περισσότερα καταστήματα φροντίζουν τα αδεσποτάκια. Με όποιον τρόπο μπορούν. Ένα τέτοιο είναι, όπως μαθαίνουμε από την ανάρτηση του Christou Christos, και το φαρμακείο WELL- BEING Χ.Χ. που βρίσκεται στο Νέο Ηράκλειο. Οι άνθρωποι του φαρμακείου έβαλαν μια υπέροχη ποτίστρα έξω από την πόρτα για να πίνουν νεράκι τα ζώα. Και, όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία, μια γατούλα το βρήκε και ξεδιψάει.
Είναι πολύ σημαντικές αυτές οι ενέργειες που κάνουν οι ιδιώτες. Γιατί από τη μία βοηθιούνται τα ζώα που προσπαθούν με τεράστια προσπάθεια να επιβιώσουν στους δρόμους και από την άλλη αρκετοί είναι αυτοί που θα τους μιμηθούν. Και θα κάνουν κάτι ανάλογο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο