Φιλόζωος από τις Φιλιππίνες έχει σώσει 20 αδέσποτα και τους έχει μάθει χωρίς βία να χορεύουν

από Μυρτώ Τζώρτζου
Ο Jeric Sadullo ζει στις Φιλιππίνες και αγαπάει πολύ τα ζώα. Η κατάσταση εκεί όσον αφορά τα αδέσποτα είναι άσχημη. Αμέτρητα ζώα κυκλοφορούν στους δρόμους άρρωστα και συχνά κακοποιημένα. Οι λίγοι εθελοντές προσπαθούν να σώσουν όσα μπορούν αλλά φυσικά είναι αδύνατον να σωθούν όλα. Το βλέπουμε άλλωστε και από τη δική μας περίπτωση.
Ένας από τους ανθρώπους που έχει βοηθήσει ζώα των δρόμων είναι και ο Jeric. Ο Jeric έχει σώσει 20 σκυλάκια και τα έχει υιοθετήσει. Χωρίς να είναι επαγγελματίας φωτογράφος, αποφάσισε να τα βγάζει φωτογραφίες και να τις ανεβάζει στη σελίδα του στο Facebook για ένα βασικό λόγο. Να παρακινήσει και άλλους ώστε να βοηθήσουν όπως μπορούν τα αδέσποτα της χώρας του.
Υπάρχει όμως και το καλύτερο. Με πολλή αγάπη και χωρίς βία και πίεση τα έχει μάθει να κάνουν κάποιες χορευτικές φιγούρες, τις οποίες έχουν καταφέρει. Και χορεύει και εκείνος μαζί τους.
“Στον ελεύθερο χρόνο μου παίζω με τα σκυλιά μου πολύ. Όταν τα καταφέρνουν σε κάτι, τα βραβεύω με μια λιχουδιά. Και όσον αφορά τις φωτογραφίες, αυτό που έχω να πω είναι ότι σε αυτές βλέπεις πράγματα που δεν τα βλέπεις στα ζώα με άλλον τρόπο, με τα μάτια δηλαδή”, θα πει ο ίδιος στην DailyMail.    Από τον Luke Andrews για τη Mailonline

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Kostas 22 Νοεμβρίου, 2020 - 8:23 μμ

Very cute dogs and happy due to you, Jeric.
We can feel the case, since we take care of 7 stray dogs here in Greece.
May God help
Kostas – Rose

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο