Κεραμειά Χανίων: Έφυγε για λίγες μέρες και βρήκε τα σκυλάκια της κρεμασμένα- Αναζητούν το δράστη

από Μυρτώ Τζώρτζου
Μια απίστευτη ιστορία κακοποίησης, την οποία διαβάζουμε στη σελίδα της “Προστασίας των ζώων, Χανιά/ Chania animal protection” https://www.facebook.com/filozoikos.chaniwn/, έλαβε χώρα αυτές τις μέρες στην περιοχή Κοντόπουλα, στην Κεραμειά των Χανίων. Το περιστατικό είναι τόσο απάνθρωπο που δεν μπορεί να το συλλάβει ο νους.
Μια γυναίκα έλειψε κάποιες μέρες από το σπίτι της εμπιστευόμενη τα δυο σκυλάκια της, τον οκτώ μηνών Τζακ και του δεκατριών μηνών Λεωνίδα, σε κοντινό της πρόσωπο. Επιστρέφοντας και μετά από πέντε μέρες αναζήτησης, τα βρήκε σοκαρισμένη να είναι κρεμασμένα σε δέντρο και κατακρεουργημένα. Ο δράστης μάλιστα είχε γδάρει τα πόδια τους και είχε αφαιρέσει τα νύχια τους.
Η γυναίκα απευθύνθηκε για βοήθεια στην “Προστασία των ζώων, Χανιά/ Chania animal protection”. Οι εθελοντές της φιλοζωικής ενημέρωσαν την Αστυνομία. Στον τόπο που έγινε το φριχτό αυτό συμβάν, βρέθηκε και ένα μαχαίρι.
Το περιστατικό ανέλαβε η ασφάλεια Χανίων. Ο κόσμος λέει ότι στη συγκεκριμένη περιοχή γίνονται διάφορα περιστατικά, όμως, όπως γίνεται πάντα, κανείς δεν μιλάει.
Το φριχτό αυτό γεγονός δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο. Ο δράστης είναι επικίνδυνος για όλους. Πρέπει να βρεθεί και να τιμωρηθεί. Η σιωπή είναι συνενοχή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο