Γιώργος Μαυρίδης: Κάνει τα πάντα για να ξαναφάει κανονικά η σκυλίτσα της Ξάνθης γιατί της έριξαν ΚΑΙ οξύ στο στόμα

από Μυρτώ Τζώρτζου

Δάκρυα χαράς έφεραν οι υπέροχες φωτογραφίες που δημοσίευσε αυτές τις μέρες η φιλοζωική ομάδα Adespotoulia Xanthis,  https://www.facebook.com/search/top/?q=Adespotoulia%20Xanthis&epa=SEARCH_BOX που δείχνουν τη μικρή σκυλίτσα της Ξάνθης που πετσόκοψε κάποιος επικίνδυνος συμπολίτης μας να βρίσκεται στην αγκαλιά του Γιώργου Μαυρίδη, ο οποίος της άνοιξε το σπίτι του υιοθετώντας τη.

Η Παλόμα, όπως ονομάστηκε η σκυλίτσα, θα έχει πλέον παρέα, την υπέροχη Μόλυ, τη σκυλίτσα- σταρ του Γιώργου.

Διαβάστε την ανάρτηση των εθελοντών από τα Adespotoulia Xanthis στη σελίδα τους στο Facebook:

Καλημέρα σε όλους.

Από χθες η μικρή μας φίλη πέρασε στα χέρια του Γιώργου.

Όσο χαρούμενοι και να είμαστε για την εξέλιξη αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ό,τι ο Γιώργος ξεκίνησε τις απαραίτητες ενέργειες για να προσφέρει στη μικρή την καλύτερη ζωή και αυτή δυστυχώς ξεκινάει από κλινικές και εξετάσεις, σύμφωνα με καθοδήγηση του κτηνίατρου κ. Κοράι.

Και λέμε δυστυχώς γιατί η μικρή έχει μεγαοισοφάγο ισοφαγική παλινδρόμιση, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να τρώει σαν φυσιολογικό ζώο.

Ξεκίνησε θεραπείες με κορτιζόνη για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Το πιο οδυνηρό είναι ότι το πρόβλημα το απέκτησε αφού το τέρας που τη βασάνισε της έριχνε και “οξύ” μέσα στο στόμα. Ναι, καλά ακούσατε, οξύ στο στόμα, με αποτέλεσμα να έχει αποκτήσει μια τεράστια φλεγμονή στον οισοφάγο.

Όλο αυτό το διάστημα που η μικρή φιλοξενείτο από τον γιατρό μας τον Κοράι, της δόθηκαν οι απαραίτητες θεραπείες.

Αλλά λόγω της έλλειψης ακτινολογικού με βάριο δεν ήταν δυνατή η σημερινή διάγνωση.

Γνωρίζοντας ο Γιώργος την κατάσταση ανέλαβε πλήρως την μικρή, η οποία νοσηλεύεται. Για μια ακόμη φόρα αποκαλύπτει την υπευθυνότητα και την αγάπη του.

1: Ας ευχηθούμε στον Γιώργο καλή δύναμη στον Γολγοθά του και να ξέρει ότι εμείς θα είμαστε δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί.

2: Ας ξυπνήσει επιτέλους κάποιος στην αστυνομία και να καταλάβει ότι αυτός που ρίχνει οξύ μέσα στόμα ενός σκύλου, του κόβει το πόδι, το αυτί, το καίει με οξύ σε όλο το σώμα και προσπαθεί να το τεμαχίσει σε κομμάτια ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο