Γιώργος Μαυρίδης: Χαλαρώνει αγκαλιά με τις δύο αγάπες του

από Μυρτώ Τζώρτζου
Eίναι μια από τις καλύτερες και πιο συγκινητικές εικόνες που έχουμε δει αυτές τις μέρες. Και μια εικόνα που μας εμπνέει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για όλα τα ζώα που έχουν γίνει θύματα άγριας κακοποίησης από τον άνθρωπο και έχουν την ανάγκη μας.
Η φωτογραφία που μας έφτιαξε τη μέρα είναι αυτή που ανάρτησε στη σελίδα του στο Instagram ο αγαπημένος μας tattoo artist και παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη Γιώργος Μαυρίδης, στην οποία ποζάρει έχοντας αγκαλιά τις δύο γυναίκες της ζωής του και γράφοντας για λεζάντα τη λέξη “σιέστα”.
Οι δύο κυρίες δεν είναι άλλες από τη φοβερή και τρομερή σκυλίτσα Μόλυ, σταρ πλέον της τηλεόρασης, και όχι μόνο, αλλά και τη μεγάλη αδυναμία όλων μας, την Τσίχλα, τη σκυλίτσα από την Ξάνθη, που πριν από κάποιους μήνες ένας επικίνδυνος συνάνθρωπός μας κακοποίησε με φριχτό τρόπο κόβοντάς τη με ψαλίδι στο σώμα και ρίχνοντας οξύ στο στόμα της.
Η Τσίχλα ήταν κουταβάκι, μόλις δυο μηνών, όταν βρέθηκε με κομμένο πόδι και αυτιά καθώς και με μαχαιριές σε όλο της το σώμα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή της Ξάνθης. Οι εθελοντές της ομάδας adespotoulia Xanthis την ανέλαβαν και την πήγαν στο κτηνιατρείο. Η μικρή έδωσε μεγάλη μάχη για τη ζωή της και τα κατάφερε. Με κομμένο ποδαράκι και άλλα προβλήματα υγείας, αλλά ζωντανή.
Το περιστατικό αυτό είδε ο Γιώργος, ο οποίος συγκινήθηκε, και αποφάσισε να την υιοθετήσει και να βοηθήσει στο να γίνει όσο πιο πολύ καλά μπορεί. Με άλλα λόγια της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει σε ένα σπίτι με αγάπη και σιγουριά. Έτσι πήγε στην Ξάνθη και έφυγε μαζί της.
Ο παρουσιαστής είναι γνωστός τόσο για την αγάπη του στα ζώα αλλά και για τον αγώνα που κάνει για τα δικαιώματά τους. Είναι επίσης γνωστός, για να τα γράφουμε όλα, για την προσφορά του σε ανθρώπους και παιδιά που έχουν ανάγκη.
Δυστυχώς ο δράστης αυτής της αποτρόπαιας πράξης στην Ξάνθη παραμένει ασύλληπτος.

Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com

 

 

Η σκυλίτσα. Όπως είχε βρεθεί μετά την κακοποίηση
View this post on Instagram

Σιεστα….

A post shared by George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans) on

Βίντεο: Ο Γιώργος Μαυρίδης έφερε σπίτι του τη σκυλίτσα της Ξάνθης και άρχισε τα παιχνίδια μαζί της

Σκυλάκι που πετσόκοψαν στην Ξάνθη: Κοινοποιούμε συνεχώς, στέλνουμε θετική ενέργεια γιατί δεν ξεπέρασε τον κίνδυνο και βοηθάμε τα adespotoulia xanthis

Αμοιβή 2000 ευρώ σε όποιον κατανομάσει αυτόν που έκοψε με ψαλίδι τα πόδια και τα αυτιά ενός κουταβιού στην Ξάνθη

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο