Γείτονας της πρωθυπουργού της Νέα Ζηλανδίας ομολόγησε ότι αυτός πριν δυο χρόνια είχε πατήσει τη γάτα της με το αυτοκίνητο

από Μυρτώ Τζώρτζου

Στις 16 Οκτωβρίου του 2017 η Jacinda Ardern ανέλαβε πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας. Λίγο καιρό μετά παρουσίασε στα social media την αγαπημένη της γάτα, μια πορτοκαλένια πανέμορφη γατούλα με το όνομα Paddles, η οποία έγινε αμέσως πολύ δημοφιλής και αγαπητή στον κόσμο. Απέκτησε μάλιστα και δικό της λογαριασμό στο Twitter, με πάνω από 11,000 followers.

Λίγες μέρες μετά, τον ίδιο μήνα, η γατούλα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, λίγο πιο πέρα από το σπίτι της Ardern. Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου καθώς η Ardern ήταν ιδιαίτερα στενοχωρημένη με αυτό και ήθελε να μάθει πώς ακριβώς συνέβη. Κάτι που όμως δεν κατάφερε.

Σήμερα δύο περίπου χρόνια μετά ένας γείτονάς της παραδέχτηκε ότι εκείνος είχε χτυπήσει τη γατούλα με το αυτοκίνητό του. Ο Chris, όπως είναι το μικρό του όνομα, αναφέρει ότι χτύπησε τη γάτα καθώς επέστρεφε στη δουλειά του μετά από ένα διάλειμμα όπου είχε πάει για φαγητό. Στη συνέχεια εκείνη εξαφανίστηκε, με αποτέλεσμα να πιστέψει ότι είχε σωθεί. Λίγο όμως μετά έμαθε από έναν γείτονα ότι πέθανε η γάτα της πρωθυπουργού και κατάλαβε ότι ήταν αυτή που είχε χτυπήσει με το αυτοκίνητο. Όπως λέει, η στενοχώρια του ήταν πολύ μεγάλη και δεν ήξερε τι να κάνει.

Ο Chris δυο χρόνια μετά το συμβάν ένιωθε ακόμα ενοχές για αυτό. Έτσι αποφάσισε να επισκεφτεί την Jacinda Ardern και το σύντροφό της στο σπίτι τους και να τους το πει. Εκείνοι φυσικά το συγχώρεσαν. Λίγες μέρες μετά τα παιδιά του Chris έστειλαν στο ζευγάρι μια κάρτα που ζητούσαν συγνώμη για το θάνατο της γάτας, παρακαλώντας τους να μη στείλουν στη φυλακή τον πατέρα τους. Μέσα από το λογαριασμό της Paddles στο Twitter η πρωθυπουργός έγραψε ότι τον συγχωρούν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο