Γνωρίστε τη Moxie, μια σκυλίτσα που κάνει το γύρο του κόσμου πάνω σε μια μηχανή

από Μυρτώ Τζώρτζου

Πώς θα σας φαινόταν να κάνετε το γύρο του κόσμου πάνω σε μια μηχανή μαζί με το σκύλο σας; Πριν απαντήσετε ότι δεν γίνεται, θα σας πούμε ότι γίνεται. Μια γυναίκα που τόλμησε, η Jess Stone, κάνει ένα ταξίδι με σκοπό να περάσει από 90 χώρες μαζί με τον αγαπημένο της σκύλο, μια σκυλίτσα τη Moxie, έναν πανέμορφο γερμανικό ποιμενικό.

Η Jessie δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφευγε από το σπίτι της χωρίς τη Moxie. Ξεκινώντας λοιπόν με τη μηχανή της, μια BMW μαζί με την 6 ετών Moxie, η οποία καθόταν πίσω σε ένα ειδικό καρότσι και με προστευμένα τα μάτια της με ειδικά γυαλιά. Και έκαναν τα αδύνατα δυνατά.

Πίσω από τη μηχανή της Jessi ακολουθεί πάνω στη δική του μηχανή, μια επίσης BMW, ο σύζυγός της, ο 41χρονος Greg. Το ζευγάρι ανεβάζει στη σελίδα του στο Instagram όλες τις περιπέτειές του, φωτογραφίες και βίντεο. Οι περισσότεροι, για να μην πούμε όλοι, εκπλήσσονται με το σκύλο. Δεν έχουν και άδικο, εδώ που τα λέμε.

Και επειδή αυτό δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο, οι άνθρωποι που περνούν δίπλα τους δεν σταματούν να βγάζουν φωτογραφίες. Και εκείνη χαμογελάει: «Οι άνθρωποι που μας συναντούν έχουν το ένα χέρι στο τιμόνι και το άλλο έξω από το παράθυρο φωτογραφίζοντας από το τηλέφωνο. Γελάνε με τα γυαλιά της Moxie. Είναι ένας σκύλος που του αρέσει η περιπέτεια», θα πει η Stone, η οποία είναι πολύ περήφανη για τη Moxie.

Το ταξίδι τους ξεκίνησε τον Μάρτιο από το σπίτι τους στη Γουατεμάλα. Μέχρι στιγμής, οι τρεις τους έχουν κινηθεί βόρεια μέσω του Καναδά στον Αρκτικό Ωκεανό. Και μετά νότια. Τώρα βρίσκονται στο Μεξικό, με την Ανταρκτική ως τον τελευταίο τους προορισμό. Μετά ακολουθεί η Αφρική, η Ευρώπη και η Ασία.

 

 (Picture: @goruffly / CATERS NEWS)

PΗΟΤΟ COURTESY JESS STONE

victorHugoXR

PHOTO: COURTESY JESS STONE

Jess Stone and Moxie – Fairbanks, AK – July 19, 2022

Πηγή: People.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο