Iraida, το αφγανικό λαγωνικό που ποζάρει για τους πιο γνωστούς οίκους μόδας

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ονομάζεται Iraida και πρόκειται για μια πανέμορφη σκυλίτσα, ράτσας αφγανικό λαγωνικό, η οποία είναι μοντέλο και ποζάρει για τα πιο γνωστά brands στο χώρο της μόδας.

Η 5 χρόνων Iraida από τη Μεγάλη Βρετανία, η οποία ξεκίνησε το μόντελινγκ από πολύ μικρή, έχει ποζάρει δίπλα στη Βρετανίδα καλλονή Cara Delevingne, έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνια για τα Harvey Nichols και έχει πάρει μέρος σε πολλά editorials μόδας γνωστών γυναικείων περιοδικών.

Και όπως όλα τα μοντέλα, έτσι και αυτή έχει τα δικά της μυστικά ομορφιάς. Για να πετύχει το υπέροχο αυτό χτένισμα των ιδιαίτερων μαλλιών της αφήνεται απαραιτήτως στα χέρια των groomers για αρκετές ώρες την εβδομάδα ενώ τα προϊόντα που χρησιμοποιεί (σαμπουάν και conditioner) στοιχίζουν πάνω από 200 ευρώ.

Η Adrienne Thomas, ιδιοκτήτρια της σκυλίτσας, δηλώνει περήφανη για εκείνη-και πώς να μην είναι άλλωστε αφού η Iraida δεν ποζάρει για λιγότερο από κάποιες χιλιάδες ευρώ: “Στην αρχή ήταν λίγο διστακτική, όμως τώρα αρκεί ένα νεύμα και ξεκινάει να κάνει αυτό που πρέπει. Ξέρει τι πρέπει να κάνει”, θα πει η ίδια.

Τι όμως χρειάζεται να έχει ένα σκυλάκι για να γίνει μοντέλο; Την απάντηση δίνει η υπεύθυνη του πρακτορείου μοντέλων σκύλων στο Λονδίνο PetLondon Models, Melody Lewis, η οποία αντιπροσωπεύει την Iraida: “Δεν μπορούν όλα τα ζώα να γίνουν μοντέλα και να πάρουν μέρος σε φωτογραφήσεις. Πρέπει να έχεις τον κατάλληλο χαρακτήρα για αυτό. Να έχεις το ανάλογο ύφος και να είσαι υπάκουη σε αυτά που πρέπει να κάνεις. Να μαθαίνεις εύκολα. Να είσαι χαρούμενη και να αγαπάς τον κόσμο. Να σου αρέσει να βρίσκεσαι με κόσμο”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο