Γυναίκα βγήκε στην αυλή της και είδε μια αλεπού με δύο πόδια

από Μυρτώ Τζώρτζου
two-leg fox

Ένα ζευγάρι στη Βρετανία κατέγραψε με την κάμερα μια αλεπού με δύο πόδια που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του στο Ilkeston, στο Derbyshire.

Αρχικά βγήκε έξω η Jane Carter, η οποία είδε πρώτη το ζώο και δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της. «Είναι το πιο περίεργο πράγμα που έχω δει στη ζωή μου. Στεκόταν μπροστά μου και δεν πίστευα στα μάτια μου. Ήταν κάτι απίστευτο», θα πει στο CNN. Το ζώο φαινόταν να πεινάει. Του έδωσε κάτι, εκείνο το άρπαξε και έφυγε πιο εκεί να το φάει.

Η Carter αμέσως κάλεσε και το σύζυγό της να έρθει να μαγνητοσκοπήσει την αλεπού, η οποία δεν φαινόταν να έχει κάποιο πρόβλημα. Το ζώο δεν είχε σημάδια χτυπήματος ή τραυματισμού, που σημαίνει ότι μάλλον ήταν έτσι εκ γενετής. Έτρεχε μάλιστα και πήγαινε πέρα δώθε κανονικά.

Ο ειδικός στα θέματα άγριας ζωής Mike Dilger, βλέποντας το βίντεο, συμφώνησε ότι η αλεπού ήταν έτσι εκ γενετής και είχε συνηθίσει να κινείται με αυτόν τον τρόπο και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. «Πιστεύω ότι είναι πιθανώς μια γενετική ανωμαλία ή διαταραχή – επομένως πιθανότατα συνέβη από τη γέννηση και όχι ως αποτέλεσμα τραυματισμού», εξήγησε ο Dilger στο BBC Radio . «Ο λόγος που νομίζω ότι είναι εκ γενετής είναι επειδή φαίνεται τόσο έμπειρο», συνέχισε. «Η ισορροπία και ο έλεγχός του είναι εκπληκτικά ».

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο