Γυναίκα σώζει ένα επιθετικό ρακούν και αυτό δεν σταματάει να την αγκαλιάζει

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η Maxine Baird ζει στην Georgia των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει δημιουργήσει ένα καταφύγιο για κακοποιημένα ρακούν, το A New Hope Animal Sanctuary. Όταν της ζητήθηκε να αναλάβει ένα αλμπίνο ρακούν, το οποίο είχε χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερα επιθετικό, εκείνη δεν είπε όχι.

Η Baird, που έχει σώσει πάνω από 200 ρακούν, έφερε το αλμπίνο ρακούν στο καταφύγιο. Ήταν φανερά κακοποιημένο, φοβικό και σε άσχημη κατάσταση. Το περιέθαλψε και του παρείχε τα πάντα. Το ζωάκι ζούσε μέχρι εκείνη τη στιγμή σε άσχημες συνθήκες και η Baird προειδοποιήθηκε για το δύσκολο και επιθετικό χαρακτήρα του.

Λίγες μέρες μετά η Baird καθόταν στο καταφύγιο στενοχωρημένη από ένα προσωπικό της θέμα. Το ρακούν την πλησίασε, τη μύρισε και άπλωσε τα χέρια του στα χέρια της. Αμέσως το πήρε αγκαλιά. Αλλά και εκείνο άρχισε να την αγκαλιάζει, κάτι που ήταν απίστευτο. Όλον αυτό τον καιρό οι δυο τους έχουν μια μοναδική σχέση, με αγκαλιές και φιλιά.

Τα ρακούν όμως δεν είναι κατοικίδια ούτε πρέπει να τα έχει κάποιος ως κατοικίδια. Έτσι μόλις το μικρό αλμπίνο ρακούν γίνει καλά, η Baird θα το επιστρέψει στη φύση να ζήσει με τα άλλα ρακούν.

rescued-albino-raccoon-maxine-baird-new-hope-2 rescued-albino-raccoon-maxine-baird-new-hope-1 rescued-albino-raccoon-maxine-baird-new-hope-3 rescued-albino-raccoon-maxine-baird-new-hope-4 rescued-albino-raccoon-maxine-baird-new-hope-5a rescued-albino-raccoon-maxine-baird-new-hope-6a rescued-albino-raccoon-maxine-baird-new-hope-7 rescued-albino-raccoon-maxine-baird-new-hope-8 rescued-albino-raccoon-maxine-baird-new-hope-9 rescued-albino-raccoon-maxine-baird-new-hope-12 rescued-albino-raccoon-maxine-baird-new-hope-13

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο