Η 5 μηνών Λίλα, με το παραπονεμένο βλέμμα, που βρέθηκε χτυπημένη στο Μαρκόπουλο, ψάχνει ένα σπίτι γιατί λήγει η φιλοξενία της και δεν έχει πού να πάει

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μια υπέροχη σκυλίτσα, η Λίλα, ψάχνει σπίτι γιατί η φιλοξενία της σε λίγες μέρες τελειώνει και πραγματικά δεν υπάρχει πουθενά να πάει.

Η Λίλα βρέθηκε στη μέση του δρόμου τον Απρίλιο που μας πέρασε στο Μαρκόπουλο. Την είχε παρασύρει αυτοκίνητο αλλά ευτυχώς τη γλύτωσε με μια μόνο επιφανειακή γρατζουνιά στο ποδαράκι της. Έπρεπε να κάνει όμως θεραπεία για αυτό, με αντιβίωση, επουλωτικές κρέμες και λοιπά. Σε κτηνιατρείο, όπως γνωρίζουμε, είναι πολλά τα έξοδα. Και βρέθηκε κάποιο σπίτι για να χρονικό διάστημα ώστε να γίνει εντελώς καλά.

Η φιλοξενία τελειώνει και δεν γίνεται να μείνει άλλο εκεί. Ποια είναι η λύση; Απάντηση δεν υπάρχει. Για αυτό οι εθελοντές που την έχουν αναλάβει κάνουν έκκληση να βρεθεί ένα σπίτι μόνιμο για τη γλυκιά και καλόκαρδη Λίλα.

Είναι μόλις 5 μηνών, εμβολιασμένη πλήρωhς, παιχνιδιάρα, πολύ καλή με άλλα σκυλιά και συμβιώνει καλά και με γατούλες. Λίγο συνεσταλμένη στην αρχή, αλλά γενικά ένα χαρούμενο κουτάβι. Ξέρει και βόλτα με λουρί. Υπολογίζεται ότι θα γίνει το πολύ 25 κιλά.

Αν κάποιος θέλει να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, μην το σκεφτεί. Η Λίλα είναι ένα υπέροχο πλάσμα που μόνο αγάπη ξέρει να δίνει. Αφοσιώνεται και γίνεται η καλύτερη παρέα. Της αξίζει ένα σπίτι.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 📞☎  6974521052, 6945784679.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο