Η γατούλα αυτή έχει καρκίνο και λίγο καιρό ζωής- Ψάχνουμε ένα σπίτι να ζήσει ώστε να μην πεθάνει στο δρόμο

από Μυρτώ Τζώρτζου
Tα αδέσποτα ζωάκια δίνουν μεγάλο αγώνα για να επιβιώσουν έξω. Αυτό το γνωρίζουμε όσοι ασχολούμαστε με αυτά. Όμως τα άρρωστα είναι καταδικασμένα να πεθάνουν, χωρίς καμιά φροντίδα, καμιά ζεστασιά, με πόνους και στρες. Ένα τέτοιο ζωάκι είναι και η Μαρίκα, αδεσποτάκι στο Περιστέρι.
Η Μαρίκα είναι μια άτυχη γατούλα που ζει άρρωστη στο δρόμο. Η εθελόντρια Zoe Nelfie την εντόπισε στη γειτονιά της να φέρει ένα μεγάλο απόστημα στο μάγουλο. Το οποίο την έκανε να υποφέρει. Έτρεχαν υγρά και αίμα από το στόμα, ήταν σκελετός, καθώς δεν μπορούσε να μασήσει. Κανείς δεν μπορούσε να ξέρει πόσες μέρες ήταν σε αυτή την κατάσταση.
Φυσικά δεν την προσπέρασε. Ζήτησε βοήθεια από το Stray Pawsitive ώστε να τη βοηθήσουν στο πιάσιμο. Αφού κατάφεραν και την έπιασαν, την πήγαν στο κτηνιατρείο για να δουν τι ακριβώς έχει.
Έγινε καθαρισμός του αποστήματος, αφαιρέθηκαν κάποια χαλασμένα δόντια και ξεκίνησε αντιβίωση. Δυστυχώς με επιπλέον εξετάσεις και παίρνοντας δείγμα από τη γνάθο, η γατούλα διαγνώστηκε με καρκίνο στη γνάθο. Οι γιατροί της δίνουν λίγους μήνες ζωής.
Το άτυχο αυτό πλασματάκι χρειάζεται ένα σπίτι για να ζήσει το λίγο χρόνο που του απομένει. Γίνεται λοιπόν έκκληση να βρεθεί ένα σπίτι για να μπορεί να παίρνει τα φάρμακά της και να ζήσει σε ζεστασιά και σιγουριά. Να νιώσει λίγη αγάπη, λίγη ευτυχία.
Δεν υπάρχει κάπου να πάει. Αν δεν βρεθεί κάτι, ο δρόμος είναι μονόδρομος. Θα επανενταχθεί. Οι άνθρωποι που τη φρόντισαν αναφέρουν ότι όλα τα έξοδά της θα είναι καλυμμένα. Απλά να πεθάνει αξιοπρεπώς. Τίποτα άλλο. Και όχι στο κρύο και την κακοκαιρία.
Όποιος θέλει να την έχει στο σπίτι του και να της δώσει αγάπη και ασφάλεια, και να τη σώσει φυσικά από τους δρόμους, ας στείλει μήνυμα εδώ  Zoe Nelfie
ή εναλλακτικά
στο site  👉 στο Facebook του site 👉🏻 στο μέιλ του site petpetmag@gmail.com 👉 στο μέιλ myrto1@hotmail.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο