Ευχάριστα νέα: Υιοθετήθηκε η σκυλίτσα που περιφερόταν μόνη και φοβισμένη σε χωριό στη Βόρεια Κέρκυρα

από Μυρτώ Τζώρτζου
Ευχάριστα είναι τα νέα, τα οποία μαθαίνουμε από την εθελόντρια Stami Tzora, για τη σκυλίτσα που βρέθηκε να περιπλανιέται μόνη της και φοβισμένη αυτές τις μέρες σε χωριό στη Βόρεια Κέρκυρα.
Η σκυλίτσα, μετά από προσπάθειες των εθελοντών, κατάφερε και βρήκε σπίτι εγκαταλείποντας για πάντα την αδέσποτη ζωή.
Το ζώο εντόπισε η Όλγα Κρικίδη. Ήταν πολύ φοβισμένο και αδύνατον να πιαστεί. Ποιος ξέρει τι είχε περάσει. Η εθελόντρια έκανε…10 μέρες να την πιάσει. Στο κτηνιατρείο διαπιστώθηκε ότι ήταν 2 ετών. Και μόλις 4,5 κιλά. Ένα πολύ τρυφερό ζωάκι. Που πήγαινες να το χαϊδέψεις και έσκυβε το κεφαλάκι του. Μια σταλιά πλασματάκι, που δεν θα είχε φυσικά κανένα μέλλον στο δρόμο. Στη συνέχεια η μικρή πήγε σε προσωρινή φιλοξενία στη Nina Cunderlik.
Η κινητοποίηση όλων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα η μικρή να βρει γρήγορα μόνιμο σπίτι. Οι άνθρωποι του σπιτιού αυτού έχασαν πρόσφατα την 13χρονη σκυλίτσα τους. Έτσι πήραν την απόφαση να δώσουν την ευκαιρία και σε άλλο ένα πλάσμα να ζήσει ευτυχισμένο μέσα στη ζεστασιά του ενός σπιτιού.
Η σκυλίτσα βρίσκεται πλέον στο σπίτι της. Λέγεται Μυρτάλη. Η οικογένειά που την πήρε την αγάπησε από την πρώτη στιγμή. Η ταλαιπωρημένη σκυλίτσα είναι ευτυχισμένη πλέον.
Εμείς ευχόμαστε να έχει καλή ζωή, με πολλή αγάπη, πολλή φροντίδα και πολλά παιχνίδια.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο